Гонковський пояснив, чому виїхав за кордон / Скріншот Instagram

Відома українська блогерка Таня Пренткович та її чоловік Андрій Гонковський, які втекли за кордон, вирішили обговорити з підписниками їхній переїзд. Блогери пояснили своє рішення, чим нарвалися на критику у мережі.

Після гучного скандалу з виїздом Гонковського за кордон під виглядом волонтера, пара тривалий час не з'являлася у мережі. Однак нещодавно вони відновили свою роботу і знову транслюють життя в Instagram. Як і раніше, цього разу причиною еміграції Андрій називає нібито погрози та залякування його родини.

Блогер вирішив виїхати з України, тому що вважає, що для нього та сім'ї тут залишатися небезпечно. На питання про те, чому він не поповнив лави ЗСУ, Андрій відповів, що боявся загинути на війні та залишити Пренткович без чоловіка, а дітей – без батька.

"Мабуть, це страх. Насправді я думав, як і кожен чоловік в Україні, про це. В той час Таня була вагітна, на п'ятому місяці, і я уявляв, що я можу не побачити свого сина. Страх смерті, страх не побачити сина, страх залишити їх самих, тому я прийняв рішення допомагати через інші дії, які мали б частково компенсувати те, що я не на фронті", – зазначив Гонковський.

Таня Пренткович і Андрій Гонковський / скріншот з відео

Зі сльозами на очах Тетяна каже, що їй було дуже прикро та боляче покидати Україну, хоча у своїх соцмережах вона показує безтурботне життя в Португалії. Свої вчинки вона спробувала виправдати, вказавши, що як ніхто знає, що таке втрата близьких на війні. У блогерки загинув брат.

"Ми не чекаємо підтримки, але нам важливо бути почутими і важливо далі рухатися з тими, хто готовий слухати, навіть, якщо наші дії чи рішення для них не ок", – додала зірка мережі.

Проте аудиторія блогерів не повірила їхньому "каяттю" і висловила своє обурення. Дехто з глядачів навіть порадив подружжю більше не повертатися на батьківщину та шукати нових підписників:

  • "Скажу одне. Ви та ваша компанія так хейтели Стужук за те, що вона покинула країну. А чим Ви кращі? Я не виправдовую її, але перестаньте брехати"
  • "А що вам боляче? Відпочинок на Мальдівах чи виїзд за кордон? Всі живі і здорові! Для кого ці сльози?! Запитайте у матері, яка поховала свого сина, запитайте у жінки, в якої діти, де їх тато, що таке боляче! Боляче їм! Навіть уривок бридко слухати!"
  • "Божечки, ці сльози, ця неймовірна акторська гра! Пожили трошки за кордоном і там важко заробляються грошики на українцях, а європейці не схавають ваш контент, тому це відео для того, щоб повернутися в Україну"
  • "Заробіток впав, тому вирішили привернути на себе увагу українців. Геніально. За дурнів нас тримаєте"

До слова, у січні цього року Гонковський виїхав до Польщі як волонтер нібито для робочої поїздки. Він повинен був провести за кордоном благодійний захід, але опинився на Мальдівах, де саме відпочивала Пренткович з дітьми. Спільні кадри подружжя "злили" у мережу і на них посипався шалений хейт.

Нагадаємо, раніше Пренткович відповіла на хейт щодо відпочинку чоловіка на Мальдівах.

Вас також можуть зацікавити новини: