Кетрін Зета-Джонс показала пікантний подарунок / фото інстаграм Кетрін Зети-Джонс

Відоме голлівудське подружжя акторів Кетрін Зета-Джонс та Майкл Дуглас вчора, 25 вересня, відсвяткували свій день народження.  

Не секрет, що пара вже багато років відзначає подвійне свято в родині. Цього разу акторка опублікувала архівний знімок, який був зроблений 25 років тому і звернулася до чоловіка. 

"З днем ​​народження Майкла і мене! Це були ми на нашому дні народження 25 років тому! Я кохаю тебе всім серцем", - зворушливо написала Кетрін в своєму Instagram.

Відео дня
Скріншот посту Кетрін Зети-Джонс

55-річна Зета-Джонс також наголосила, що за багато років подружнього життя вже не знає, яким подарнуком можна здивувати коханого. Тому вирішила показати своє фото, на якому повністю оголена, і жартома підписала його так: 

"Після понад 25 років спільного дня народження з чоловіком у мене закінчилися ідеї подарунків! Це другий варіант подарунка, м'ячі для гольфу – перший варіант, звичайно".

Скріншот посту Кетрін Зети-Джонс

Цікаво, що сам 80-річний Дуглас теж публічно привітав дружину. Але чоловік не зазначив, який презент їй подарував та як відреагував на пікантний знімок.

До слова, Майкл та Кетрін одружилися в 2000 році. Вони виховують двох спільних дітей: 24-річного сина Ділана-Майкла Дугласа та 21-річну доньку Керіс-Зету Дуглас.

Нагадаємо, раніше дружина Анатолія Анатоліча зворушливо привітала його з 40-річчям.

Вас також можуть зацікавити новини: