Анастасія Цимбалару розповіла про особисте життя після розлучення / фото інстаграм Анастасії Цимбалару

Відома українська акторка Анастасія Цимбалару, яка нещодавно розлучилася з колегою Григорієм Баклановим, відверто розповіла про своє особисте життя зараз. 

Зокрема, зірка серіапів "Жіночий лікар" та "Папік" наголосила, що поки насолоджується самотністю. Ба більше, вона не поспішає починати нові стосунки і приділяє більше уваги власному розвитку. 

"Повернулася активно до спорту, працюю з тренером, тренер контролює моє харчування. Я пішла на спів, пробую практики стояння на цвяхах, скоро отримаю водійське посвідчення. У нашому житті так багато граней, я хочу себе реалізувати, я хочу мандрувати. Мені поки цікавіше наодинці з собою, ніж з кимось іншим. Не ставлю собі ніяких рамок", - розповіла акторка в програмі "Ближче до зірок".

Вона також додала, що життя тільки починається, тому говорить про новий етап так: 

"Мені здається, що в мене зараз починається найцікавіший етап у моєму житті. Бо так класно, як я почуваю себе зараз, я не почувала себе ніколи".

До слова, Анастасія та Григорій познайомилися ще в університеті. У 2021 році пара офіційно розписалися. Вони були у стосунках 10 років, два з них прожили у шлюбі. Проте у березні 2024 року Цимбалару опублікувала допис, в якому повідомила про розлучення. Причину такого рішення дівчина не зазначила і наголосила, що залишилася в дружніх стосунках з колишнім. 

Анастасія з екс-чоловіком / фото інстаграм Анастасії Цимбалару

Нагадаємо, раніше Анастасія Цимбалару зізналася, що повністю втратила слух.

Вас також можуть зацікавити новини: