Стівен Сігал написав листа Путіна, в якому заявив про готовність піти на війну / Скріншот Instagram

Голлівудський актор та режисер Стівен Сігал, який відомий своїми проросійськими поглядами та палкою підтримкою російського диктатора, видав чергову порцію маячні. Артист, який раніше відвідав Оленівку, де окупанти влаштували теракт, заявив, що готовий долучитися до лав окупаційної армії.

Про це він сказав у своєму документальному фільмі "В ім'я справедливості", повідомляють пропагандистські ЗМІ. За словами Сігала, він написав листа Путіну, в якому розповів про свої наміри. В ньому актор зазначив, що готовий воювати разом із російськими загарбниками проти України та вирушити на фронт.

А після додав, що, "якщо знадобиться", то навіть помре заради свого кумира – кремлівського диктатора.

Відео дня

"Наступного дня (після початку повномасштабного вторгнення – УНІАН) я написав листа і переконався, що він з великою ймовірністю дійде до президента. І в листі я написав йому, що тепер ми побачимо, хто наші справжні співвітчизники, хто наші друзі і хто наші вороги. Я буду на боці свого президента і буду битися на боці свого президента", – сказав путініст.

Що відомо про Стівена Сігала

Сігал здобув популярність після зйомок у стрічках "Виклик" і "Над законом". Він славиться своїм фанатизмом від Путіна та Росії загалом. Артист неодноразово заявляв, що вважає себе росіянином, попри те, що народився та виріс в США. Наразі Стівен мешкає в країні-агресорці. Режисер підтримує окупацію українських територій та терор РФ в Україні.

У 2016 році він отримав російський паспорт, а вже за два роки став спецпредставником МЗС РФ з гуманітарних зв'язків між Москвою та Вашингтоном. Диктатор також нагородив свого прибічника орденом Дружби. У 2014 році Сігал незаконно перетинав кордон та приїжджав до анексованого Криму, а після цього вступив до партії "Справедлива Росія – за правду".

Нагадаємо, раніше син Стівена Сігала зіграв весілля з росіянкою. Його обраницею стала Айрін Данилова. Наразі пара мешкає в столиці країни-агресорки.

Вас також можуть зацікавити новини: