Ахтем Сеітаблаєв зізнався, що наразі не перебуває у стосунках / фото УНІАН

Відомий український режисер, актор та військовий Ахтем Сеітаблаєв поділився, як пережив розрив з молодшою на 20 років нареченою Мар'яною Боцвинюк. Знаменитість розповів, якою має бути його майбутня обраниця.

Сеітаблаєв зізнався, що після розставання він не перебуває у стосунках. Режисер каже, що чудово почувається на самоті і він віднайшов нового себе. 51-річний Ахтем зазначив, що з Мар'яною у них були різні цілі в життя і поки що він не хоче будувати нових стосунків, аби не повторити помилки з минулих романів.

"Я зараз перебуваю в таку хорошому стані. Я нарешті знайшов сам себе. Подружнє життя, принаймні зараз, точно не для мене. Не хочу більше потрапляти в таку ситуацію, коли ти помиляєшся. Я переслідую одну ціль, а пані – зовсім іншу. І тому це не сходиться в певний момент і ви не можете бути разом надалі", – поділився кінозірка.

Ахтем Сеітаблаєв з екс-нареченою / Скріншот Instagram

Водночас, попри небажання актора будувати нові стосунки, він зізнається, що у нього є чимало прихильниць, які виявляють до нього увагу. Поруч з собою Ахтем хотів би бачити чесну жінку, з якою у них збігатимуться погляди на життя.

"Пишуть. Найголовніше, щоб після першого побачення цим людям захотілося зустрітися знову. Щоб було цікаво, довірливо, тепло й чесно", – зазначив Сеітаблаєв.

Зазначимо, що про роман Сеітаблаєва і Боцвинюк стало відомо в квітні 2023 року. У вересні того року режисер освідчився коханій. Проте на початку літа 2024 року він розповідав, що у їхній парі не все добре. Ба більше, за його словами, вони переживали кризу і скасували весілля. Згодом знаменитість зізнався, що їм не вдалося врятувати стосунки і вони розійшлися.

До стосунків з Мар'яною Ахтем 10 років був одружений. У нього є доньки Назли і Софія та син Селім від Іванни Дядюри. Подружжя розлучилося у 2021 році.

Нагадаємо, раніше Ахтем Сеітаблаєв розповів про зйомки з росіянами в Україні. Він пригадав, як в Україні знімали кіно, в якому возвеличували РФ..

Вас також можуть зацікавити новини: