Ахтем Сеітаблаєв подякував Залужному за "змістовну та мотиваційну зустріч" / колаж УНІАН

Відомий український режисер, актор та військовий Ахтем Сеітаблаєв показався з ексголовнокомандувачем ЗСУ та послом України у Великій Британії Валерієм Залужним. Артист розповів про зустріч із "залізним генералом".

На своїй сторінці в Instagram кінозірка опублікував світлину із Валерієм Федоровичем. Знаменитості зробили селфі, ймовірно, у кабінеті Залужного, оскільки на тлі виднівся його портрет та мапа України. Ахтем позував на камеру у картатій сорочці, а ексголовком – у класичному костюмі чорного кольору.

Генерал та режисер зустрілися у Великій Британії, де після призначення на нову посаду живе Залужний. За кордон Сеітаблаєв виїхав задля показу своєї стрічки "Культура vs війна" на фестивалі Kyiv Art Sessions в Old Session House.

Відео дня

У Лондоні артист також провів дискусію з глядачами, місцевою владою й партнерами проєкт і, як виявилося, встиг поспілкуватися із послом.

У підписі до знімка він поділився враженнями від зустрічі з генералом. Ахтем подякував йому за розмову та наголосив, що для нього було за честь зустрітися із Залужним.

"Велике дякую за змістовну та мотиваційну зустріч. Честь для мене", – написав Сеітаблаєв та не став більше розкривати жодних подробиць їхньої розмови.

Артем Сеітаблаєв та Валерій Залужний / Скріншот Instagram

До слова, фестиваль у Лондоні, на якому український режисер показав свій фільм, триватиме до 30 жовтня. Після Великої Британії знаменитість планує показати стрічку у Польщі та у Франції.

Нагадаємо, раніше Ахтем Сеітаблаєв розповів, як пережив розставання з молодшою на 20 років нареченою. Режисер відповів, яку жінку хотів би бачити поруч з собою.

Вас також можуть зацікавити новини: