Адель підхопила рідкісну вушну інфекцію, а ліки їй не допомагали / Скріншот Instagram

Знаменита британська співачка Адель, яка раніше оголосила про паузу в кар'єрі, повідомила, що частково перестала чути на ліве вухо. Виконавиця відповіла, що стало причиною втрати слуху.

Артистка вперше розповіла прикру історію під час свого останнього концерту у Лас-Вегасі 25 жовтня. Як повідомляє видання Express, просто зі сцени Адель поділилася, що підхопила рідкісну вушну інфекцію. Це сталося в серпні, коли зірка жила в Мюнхені, Німеччина.

Цей період був дуже складним, зізналася знаменитість. Вона тривалий час жила з болем, через який не могла виконувати пісні. Внаслідок інфекції співачка частково втратила слух і вона майже не чула на ліве вухо.

Відео дня

Навіть розпочавши лікування, ситуація не покращувалася. Річ у тім, що медики призначили Адель не ті препарати, через що ліки не діяли. Врешті, вона повторно звернулася по допомогу до фахівців і почала приймати антибіотики, які допомогли їй побороти хворобу.

"У мене ніколи раніше не було інфекції вуха. Це найболісніше, що коли-небудь зі мною траплялося. Це було гірше, ніж пологи, це дуже складно лікувати. Я приймала не ті антибіотики кілька днів, і мені підібрали той, який почав діяти", – пригадала виконавиця.

Адель / Скріншот Instagram

Артистка додала, що їй було дуже страшно і вона не розуміла, чи зможе повністю відновити слух та співати, як раніше. Вона переживала нестерпний біль, через який інколи їй "хотілося просто відрізати собі вухо". Наразі стан здоров'я Адель покращився і вона не страждає від наслідків інфекції.

Нагадаємо, раніше Адель просто під час концерту оголосила про заручини. Знаменитість похизувалася розкішною каблучкою.

Вас також можуть зацікавити новини: