Аль Пачіно розповів, що ледь не помер у 2020 році / скріншот Instagram

Американський актор Аль Пачіно, який відомий за фільмами "Хрещений батько", "Реальні хлопці", "Дім Ґуччі" та багатьма іншими кінороботами, розповів, що ледь не загинув. Про це пише видання The Guardian.

За словами 84-річного чоловіка, чотири роки тому він захворів на ковід. Тоді йому було дуже зле і одного разу навіть зник пульс на кілька хвилин. 

"Це було так: ти тут і тебе нема. Я подумав: "Ого, у тебе навіть нема твоїх спогадів. У тебе нічого нема. Дивна каша в голові", - згадав той момент Аль Пачіно. 

Відео дня

Актор також додав, що тоді у нього почалася лихоманка, а ще було зневоднення і він раптово втратив свідомість. Згодом приїхала швидка допомога і шестеро лікарів врятували життя зірки. 

"Всі були навколо мене, і вони казали: "Він повернувся. Він тут". Я думав, що помер, всі думали, що я помер".

Чоловік наголосив, що не бачив ніякого світла в кінці тунелю чи щось подібного. Після пережитого досвіду він зрозумів, що більше не хоче такого повтору і ретельніше ставиться до свого самопочуття.

Що відомо про Аль Пачіно 

Аль Пачіно вважається одним з видатних акторів сучасного американського кіно і театру. Також він має багато престижних премій. Зокрема, отримав "Оскар" за роль підполковника Френка Слейда у фільмі "Запах жінки", є дворазовим лауреатом "Еммі" і нагороджений двома преміями "Тоні".

Нагадаємо, раніше у ЗМІ показали нову молоду дівчину Аль Пачіно.

Вас також можуть зацікавити новини: