Світлана Білоножко заробляє приблизно 2 тисячі доларів на місяць / Скріншот Instagram

Заслужена та народна артистка України Світлана Білоножко відверто розповіла про свій дохід під час війни. Знаменитість зізналася, скільки заробляє на місяць.

За словами 67-річної виконавиці, вона має об'єкти нерухомості, які здає в оренду. Це її пасивний дохід, про який вона подбала ще багато років тому. Також артистка досі виступає на корпоративах і має заробіток з них. Як розповіла Світлана, наразі їй вдається заробляти приблизно 2 тисячі доларів на місяць.

"Є декотрі корпоративи, мене запрошують. У мене є своя програма, я працюю. Пасивний дохід у мене є – це нерухомість, я здаю. Звичайно, я думала про це завчасно, тому що це дуже важливо, якась подушка має бути. Зараз мій заробіток на місяць - це не більше 2 тисяч доларів, раніше було більше, а зараз менше", – поділилася Білоножко.

Світлана Білоножко / скріншот з відео

Також знаменитість відповіла, чи отримує вона додаткову пенсію за звання народної та заслуженої артистки. Білоножко каже, що ці державні нагороди майже не мають привілегій. Співачка зазначила, що отримує додаткові виплати, але вони мізерні.

"Це нічого не дає. Це якісь копійки. Я навіть не знаю скільки. Навіть соромно про це говорити. Комунальні я плачу, все купляю, нічого дарма мені не дають. В мене немає картки киянки. Мені цього не треба. Якщо в мене буде така потреба, мені діти будуть допомагати, але поки що в мене немає такої потреби. Я багато витрачаю на себе", – додала Світлана.

Нагадаємо, раніше гуморист Дядя Жора зізнався, скільки заробляє під час війни. Він розповів про свої джерела доходу.

Вас також можуть зацікавити новини: