Дар'я Трегубова зізналася, що у стосунках вона перебуває вже тривалий час / Скріншот Instagram

Відома українська акторка, ведуча Дар'я Трегубова прихилила завісу особистого життя. Знаменитість зізналася, що перебуває у стосунках та відповіла, чи планує весілля зі своїм обранцем.

Телезірка вже не вперше заявляє, що її серце зайняте. Однак про свого коханого розповідати не хоче. Вона ретельно приховує, ким насправді є її бойфренд. Трегубова каже, що не любить ділитися деталями своїх стосунків, а особисте залишає лише для себе. Справді, у її соцмережах можна зустріти дописи виключно про роботу.

Водночас Дар'я не приховує, що її роман триває вже довгий час. За словами акторки, вона ніколи не була самотня, як багато хто думав після її розлучення з чоловіком-бізнесменом у 2011 році. Про весілля ведуча поки що не хоче думати. Найближчим часом, зізналася зірка, заміж виходити вона не планує.

Відео дня

"Хочу зізнатися по секрету: майже ніколи я не була самотньою, в мене були стосунки, але про особисте життя просто не люблю розповідати. В соцмережах викладаю про роботу, зйомки, про Поліну (донька – УНІАН) іноді, а про особисте – ні. Мені смішно, бо зараз усі кажуть: "Ну от, Даша, ви нарешті не самотні". Не була я самотня, і зараз почуваюся добре. Не знаю, що ще додати: поки заміж не йду, як тільки зберусь – розповім про це", – поділилася Трегубова в інтерв'ю для "РБК-Україна".

Дар'я Трегубова / Скріншот Instagram

Що відомо про Трегубову

Дар'я здобула популярність завдяки ролям у телесеріалах і фільмах, а також як ведуча популярних телевізійних шоу. Вона вела проєкти "X-фактор", "Фабрика зірок" і "Битва екстрасенсів". А також знімалася у картинах "Коли ми вдома", "На лінії життя" та "Великі Вуйки".

До слова, раніше Трегубова розповідала, що причиною розлучення з бізнесменом, ім'я якого акторка також приховує, стали непорозуміння між закоханими. Проблеми у їхніх стосунках почалися після народження Поліни, які зараз 12 років.

Нагадаємо, раніше 42-річна Віра Брежнєва закрутила роман з багатієм. Це перші стосунки артистки після розлучення з Меладзе.

Вас також можуть зацікавити новини: