Віра Брежнєва перебуває у стосунках із заможним чоловіком, з яким вже почала жити разом / Скріншот Instagram

Відома співачка, в минулому учасниця гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва більше не самотня. Стали відомі нові подробиці її особистого життя.

Підозри, що артистка закрутила новий роман, виявилися правдивими. Після розлучення з композитором та продюсером Костянтином Меладзе 42-річна артистка ретельно приховувала особисте життя та заявляла, що її серце вільне. Однак останнім часом ситуація змінилася.

Наразі, як повідомив блогер-пліткар Богдан Беспалов на сайті Bespalovmedia з посиланням на власні джерела, зірка перебуває у стосунках з багатієм. З ним, до речі, виконавиця напередодні була помічена на концерті "Океану Ельзи" в Палаці спорту в Києві.

Відео дня

Зірковий оглядач повідомив, що Брежнєва вже навіть переїхала до квартири новоспеченого обранця і вони вже живуть разом.

Віра Брежнєва з новим бойфрендом / фото ТСН.ua

Як пише блогер, в закоханих наразі триває "букетний період". Це раніше підтверджувала і сама Віра, публікуючи кадри із великими букетами та вказуючи, що їх дарує їй чоловік.

"Подейкують, що чоловік досить заможний і має багато зв’язків, як серед політиків і великого бізнесу, так і в шоубізі", – зазначив Беспалов.

Поки що невідомо, чим займається бойфренд виконавиці та інші подробиці його життя.

До слова, Брежнєва та Меладзе таємно одружилися в Італії 23 жовтня 2015 року. Згодом ширилися чутки, що у пари не все так добре у стосунках. Вперше сама Віра натякнула на розлучення з чоловіком у 2020 році. Пізніше подейкували, що в подружжя різні політичні погляди, що могло стати причиною розриву. 

Нагадаємо, раніше Віра Брежнєва втрапила у мовний скандал в мережі. Співачку захейтили через спілкування російською.

Вас також можуть зацікавити новини: