Дмитро Бабчук повідомив, що  рівно 8 років тому став на захист країни / Скріншот Instagram

Бойфренд відомої української ведучої Лесі Нікітюк – військовий Дмитро Бабчук – висловився про службу в ЗСУ. Чоловік розповів про особливу дату в його житті.

Український захисник, з яким днями підтвердила роман Нікітюк, повідомив у своєму Instagram, що рівно 8 років тому він вирушив на фронт та поповнив лави воїнів. Дмитро опублікував серію світлин, зроблених на війні, та поділився роздумами про своє минуле.

За його словами, рішення стати на захист країни змінило його життя. У січні 2022 року Бабчук звільнився зі служби, але вирішив залишитися в Україні та надалі допомагати українцям.

Відео дня

"Рівно вісім років, як я прийняв рішення. Рішення - що змінило моє життя. З роками ця дата для мене стає все більш значущою. Я можу сказати що змінився. Швидко виріс. І, мабуть, я пишаюся тим, що все що я бачив і знаю, не підштовхнуло мене, виїхати геть з країни, тому що я звільнився зі служби за 3 тижні до повномасштабного вторгнення і міг не вриватись на її початку. Сподіваюсь, щось корисне та важливе за цей період я зробив", – зазначив обранець ведучої.

Дмитро Бабчук / Скріншот Instagram

Захисник також зізнався, чи хотів би він щось змінити у своєму минулому. Бабчук каже, що вчинив би так само і пішов на фронт, попри все, що пережив за цей час.

"Розуміючи всі нюанси в той момент, своє рішення я не змінив би і з честю та совістю пройшов все це ще раз", – підсумував Дмитро.

Дмитро Бабчук / Скріншот Instagram

До слова, про роман з військовим Нікітюк натякала впродовж останнього місяця. Вона декілька разів публікувала загадкові фото з коханим, не показуючи його обличчя. Врешті Леся підтвердила, що її серце зайняте і вона закрутила роман з Бабчуком. Поки що ведуча не ділилася подробицями їхніх стосунків.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч відповіла на чутки про роман з лідером гурту "Бумбокс". Співачка назвала колегу "непростою людиною".

Вас також можуть зацікавити новини: