Володимир Остапчук та Катерина Полтавська відзначають другу річницю стосунків / Скріншот Instagram

Відомий український ведучий Володимир Остапчук привітав свою дружину – 24-річну блогерку та бізнесвумен Катерину Полтавську – з важливим святом. Телезірка розповів, як розпочиналися їхні стосунки з обраницею.

У своєму Instagram Остапчук присвятив зворушливий допис Катерині. Виявилося, що сьогодні, 4 жовтня, подружжя відзначає річницю стосунків. Минуло рівно 2 роки, як Катерина та Володимир почали зустрічатися. З нагоди свята він поділився новими спільними кадрами з коханою.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська / Скріншот Instagram
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська / Скріншот Instagram

У підписі до світлин ведучий вирішив розповісти підписникам, як розпочиналися їхні стосунки. Спочатку, зі слів Катерини, їй, схоже, не дуже сподобався Володимир і після першого побачення вона більше не хотіла з ним зустрічатися. Однак телезірка наполіг на зустрічі і після другого побачення закохані більше не розлучалися.

Відео дня

"Після першого побачення він зателефонував мені й запросив на каву, а я не хотіла другої зустрічі, тому в мене було 2 секунди, щоб придумати, чому я не піду, і тому я не вигадала нічого розумнішого, ніж сказати: "А я не пʼю каву вранці". Він відповів, що окей, але потім, коли ми таки зустрілися, сказав, що подумав, що я дуже дивна, адже якщо каву пʼють, то саме вранці. Як ви розумієте, з фантазією у мене проблеми, тому коли він ввечері запропонував вечерю, відмазатися не вийшло – й ось так і живемо вже разом два роки. Люблю нас", – процитував слова Катерини її чоловік.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська / Скріншот Instagram

У відповідь на це Володимир жартома відповів, що добре, що в дружини погана фантазія та вкотре зізнався їй у коханні.

До слова, ведучий та бізнесвумен у стосунках з жовтня 2022 року. Вони одружилися у лютому цього року і поки що не влаштовували гучних святкувань. У серпні подружжя оголосило, що вони стануть батьками. Катерина вагітна хлопчиком. Пара вже навіть розкрила ім'я майбутнього малюка. Зазначимо, що в Остапчука вже є двоє дітей від першого шлюбу, які мешкають за кордоном.

Нагадаємо, раніше Катерина Полтавська зробила несподівану заяву. Вона заявила, що більше не може терпіти критику у свій бік і вирішила піти з соцмереж.

Вас також можуть зацікавити новини: