Тимур розповів про свої позашкільні захоплення / Скріншот Instagram

Син відомої української балерини Катерини Кухар та її першого чоловіка – 15-річний Тимур – переїхав за кордон. Хлопець здобуває освіту одночасно у двох школах – американській та українській – і вже поділився першими досягненнями в навчанні.

З 1 вересня цього року Тимур мешкає у США. Як поділився зірковий син в інтерв'ю Fpost, він адаптується до нового життя за кордоном. За словами хлопця, він сумує за батьківщиною та рідними, але в нього на це майже немає часу, оскільки він зосереджений на навчанні.

Підліток не приховує, що йому складно поєднувати навчання одразу у двох школах, але він був готовий до цього.

Відео дня

"Переїхав 1 вересня і поки намагаюся звикнути до нового ритму життя. Вже починаю адаптуватися, але найважче — це прокидатися до школи. Дуже сумую за Києвом і за рідними. Одним із найбільших викликів для мене зараз є навчання в двох школах одночасно: в США та в Україні. Це трохи напружено, але я завжди шукаю викликів, це мене мотивує", – зазначив Тимур.

Наразі син знаменитості цікавиться бізнесом, економікою та нерухомістю. Але в хлопчика є і хобі. Поза навчанням Тимур любить займатися спортом. Зокрема, він виділяє час, аби пограти у футбол, баскетбол та великий теніс.

Тимур / Скріншот Instagram

"Я обрав предмети, які мені цікаві: іспанську мову, математику, маркетинг, економіку, бізнес, фізкультуру та біологію. Найбільше цікавлюся всім, що стосується нерухомості, економіки та бізнесу. Це сфери, які дійсно захоплюють мене. Поза школою більшість часу присвячую спорту: займаюся футболом, баскетболом та великим тенісом", – додав Тимур.

До слова, Кухар також виховує 9-річну доньку Анастасію. Дівчинка поки що живе разом з масою і навчається у київській школі.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар після розлучення зі Стояновим закрутила новий роман. Балерина показала свого нового бойфренда.

Вас також можуть зацікавити новини: