Світлана Михальчук зізналася, що участь у проєкті позитивно повпливала на її родину / Скріншот Instagram

Учасниця останнього випуску 16 сезону проєкту "Міняю жінку" на телеканалі 1+1 Україна Світлана Михальчук поділилася враженнями від участі в реаліті. Жінка відповіла, як вмовила коханого на участь та чи спілкується з родиною Олени Янченко.

У новому епізоді, як відомо, сім'ями на тиждень обмінялися родини з зовсім різним підходом до виховання дітей, поглядами на фінанси та способом життя. Ліберальна мама Світлана у сім'ї вчительки Янченко влаштувала "чарівний хаос", а Олена намагалася змінити виховання дітей в родині Михальчук.

В інтерв'ю сайту 1plus1 Світлана розповіла, що наразі вони не спілкуються з родиною Олени. Лише деколи жінки підтримують зв'язок. За словами Михальчук, участь у проєкті повпливала на їхню сім'ю. Зокрема, чоловік Світлани почав більше уваги приділяти коханій та допомагати їй в побуті.

Відео дня

"Стосунки з сім'єю ми не підтримуємо, але з Машею я періодично спілкуюсь. Після закінчення проєкту ми спілкувалися частіше, але зараз лише час від часу. Ставлення чоловіка до мене також змінилося. Оскільки я тепер працюю на додатковій роботі, мій коханий Саша почав приділяти час побуту, щоправда, частково. Він може іноді приготувати вечерю. А ще він двічі закинув своє прання у пральну машину", – поділилася Михальчук.

Світлана Михальчук з чоловіком / Скріншот Instagram

Жінка розповіла також, як вмовила чоловіка Олександра знятися у проєкті "Міняю жінку". Світлана каже, що не одразу повідомила чоловіку про зйомки. Коли він дізнався, Михальчук довго вмовляла його, але все ж її обранець погодився:

Коли я заповнила анкету на сайті, то навіть не сподівалася, що мене помітять. Чоловіку зізналася не одразу. Після довгої розмови та численних пояснень, що для мене це дуже важливо, він нарешті дав згоду на участь у проєкті і сказав: "Роблю це виключно тому, що люблю тебе".

До слова, реаліті-шоу "Міняю жінку" транслюється щоп'ятниці на телеканалі 1+1 Україна. Цього тижня вийде вже 6 випуск проєкту.

Нагадаємо, раніше стало відомо, коли вийдуть фінальні серії українського серіалу "Жіночий лікар. Нове життя 2".

Вас також можуть зацікавити новини: