Олександр "Терен" Будько / Скріншот Instagram

Учасниці 13 сезону романтичного проєкту "Холостяк" з ветераном війни Олександром "Тереном" Будьком вперше показали свої обличчя. Серед дівчат, які боротимуться за серце "холостяка" була особлива дівчина, яку він особисто запросив на шоу.

На сторінці проєкту в Instagram опублікували новий тизер, на якому і засвітили багатьох учасниць. На відео потрапили кадри з першої зустрічі дівчат з Олександром. На вечірці красуні з'явилися у вишуканих сукнях та мали чудовий вигляд. А також на ролику є фрагменти побачень військового з учасницями.

Тизер починається зі слів "Терена": "Коли ще кохати, як не зараз?". Після цього показано деяких дівчат, які боротимуться за серце ветерана війни та блогера.

Відео дня

На кадрах, до речі, можна помітити жінок, про яких раніше розповідав блогер-пліткар Богдан Беспалов. Йдеться про Аліну Мойсенко, Єлизавету, Анастасію Анісімову тощо.

Учасниці "Холостяк 13" / скріншот з відео
Учасниці "Холостяк 13" / скріншот з відео

Варто вказати, що відео не обійшлося без загадок. Річ у тім, що на шоу з'явиться дівчина, яку Будько нібито сам запросив на проєкт. Наразі обличчя цієї учасниці тримають в таємниці.

До слова, Олександр під час виконання бойового завдання на фронті  втратив обидві кінцівки. Після цього він запустив своє шоу на YouTube "Відвал ніг", в якому перевіряє міста на інклюзивність. Ветеран розповідав, що він шукає україномовну дівчину, яка розуміє та приймає людей з інвалідністю. Прем'єра 13-го сезону шоу відбудеться наприкінці осені.

Нагадаємо, раніше Олександр Терен розповів про труднощі під час зйомок шоу "Холостяк".

Вас також можуть зацікавити новини: