Прем'єра нового сезону відбудеться у листопаді / колаж УНІАН, скріншот Instagram

Вже цієї осені відбудеться довгоочікувана прем'єра нового сезону романтичного проєкту "Холостяк". Цей сезон точно буде не схожим на попередні, адже зйомки відбувалися під час повномасштабного вторгнення. Також цьогоріч вперше за всю історію проєкту ще до початку кастингу та зйомок було оголошено головного героя шоу. Ним став ветеран війни, який втратив дві кінцівки на фронті.

Коли відбудеться прем'єра 13 сезону проєкту, хто його ведучий, що відомо про учасниць та самого "холостяка" – читайте в матеріалі УНІАН.

Головний герой "Холостяк 13" – хто він

Цьогоріч редактори проєкту головним героєм, за серце якого боротимуться на проєкті українки, обрали Олександра Будька. Чоловіку 28 років. З перших днів повномасштабного російського вторгнення він став на захист країни та отримав позивний "Терен". За 6 місяців служби чоловік став очільником 49-го окремого стрілецького батальйону "Карпатська Січ". Під час виконання бойового завдання "холостяк" дістав важке поранення, внаслідок чого втратив дві кінцівки. Пізніше Олександру зробили протезування. 

"Без перебільшення в цей день, два роки тому, мене могло не стати, натомість не стало лише дві ноги. Проте я не втратив, а здобув! Здобув незалежність, свою внутрішню, свою безмежну та неосяжну! Задля такої ж незалежності своєї держави я пішов до війська. Часу думати не було, лише бажання, що залишилося незмінним - вибороти повноцінну свободу України та її громадян", – ділився військовий.

Олександр "Терен" / Скріншот Instagram

Після складної травми ветеран війни почав вести активний спосіб життя. Зокрема, він став призером міжнародних змагань "Ігри Нескорених", виступав з балетом у Каліфорнії. А також про нього зняли фільм "Перший ряд", продюсеркою якого стала американська акторка Сара Джесіка Паркер.

Крім того, військовий запустив своє шоу на YouTube "Відвал ніг, або All інклюзив". У випусках Будько разом з українськими зірками перевіряє міста в Україні та за кордоном на інклюзивність.

Сам Олександр розповідав, що йшов на проєкт за справжнім коханням. Для нього було важливо, аби дівчина спілкувалася українською, та розуміла людей з інвалідністю. Також вона повинна бути чесно, щирою та відкритою. 

Що відомо про ведучого шоу

Ведучий "Холостяка" залишиться незмінним. Цьогоріч, як і в минулі роки, другом головного героя, який даватиме йому настанови у виборі дівчат, та підтримувати учасниць буде Григорій Решетник.

Раніше ведучий розповідав, що в новому сезоні не обійдеться без пристрастей, суперечок та інтриг. Також незмінним буде й те, що глядачі спостерігатимуть, як в дівчат та Олександра зароджуються почуття один до одного.

Григорій Решетник / Скріншот Instagram

Учасниці "Холостяка 13" – кого глядачі побачать на екранах

Влітку цього року завершився кастинг на участь в "Холостяку" і тоді стався безпрецедентний випадок. Українки подали 1500 заявок для участі в проєкті, чим побили рекорди попередніх сезонів. Вони буквально "обвалили" сайт телеканалу СТБ, але на першу вечірку потрапили не всі. Редактори шоу відібрали приблизно 20 українок.

Серед претенденток на серце ветерана війни чимало успішних та відомих українок, зокрема, волонтерки, акторки, студентка Гарварду, плюс-сайз модель, фанатка чорного гумору тощо. Крім того, за своє щастя на шоу боротиметься жінка, яка хоче стати прикладом "адекватних" вірян. А також дівчина, яка пишається своєю природною красою без "уколів краси". Усі ці жінки прагнули завоювати серце Будька та побудувати стосунки з ним.

"Хочеться, щоб на "Холостяку" були найкращі дівчата України, без крінжів і дивних цінностей. Я вважаю себе такою, вважаю себе достойною Олександра. Хочу нормалізувати інклюзивність, показати на своєму прикладі, як будувати стосунки з ветеранами", – зазначила раніше одна з дівчат.

Днями вийшов анонс проєкту, на якому дівчата засвітили свої обличчя. Відео створене з кадрів з першої вечірки-знаймоства "холостяка" з учасницями. На них можна побачити зовсім різних українок: білявок, брюнеток, високих, худих, з татуюваннями, з короткими стрижками та довгими. Ймовірно, на ролику вже є переможниця шоу, але поки що її ім'я невідоме.

Коли чекати прем'єру "Холостяк 13"

Зйомки шоу вже завершилися, і "Терен" обрав одну дівчину з понад двох десятків учасниць, з якою будуватиме стосунки. Днями творці проєкту офіційно оголосили дату виходу шоу на телеекрани.

Стало відомо, що довгоочікувана прем'єра відбудеться 1 листопада. Вже наступного тижня глядачі зможуть побачити першу вечірку проєкту, під час якої "Терен" знайомитиметься з учасницями. Випуски виходитимуть щоп'ятниці о 19:00.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Олександр "Терен" зізнався, чи зміг знайти своє кохання на шоу "Холостяк". Він також поділився досвідом спілкування з учасницями.

Вас також можуть зацікавити новини: