Джамала вважає, що друга спроба Тіни Кароль на Євробачення була б більш успішною / Скріншот Instagram

Відома українська співачка, переможниця конкурсу Євробачення у 2016 році Джамала назвала артистку, яку хотіла б побачити на шоу. Зірка заявила, що українська виконавиця Тіна Кароль була б вдалою кандидатурою для міжнародного конкурсу цього року.

Джамала переконана, що колега гідно б представила Україну на міжнародній співочій події. На її думку, Кароль могла б отримати призове місце або навіть перемогти на шоу. Як відомо, Тіна вже брала участь в Євробаченні у 2006 році, що проходило в Греції. Тоді вона посіла 7 місце.

"Мені здається, Тіні Кароль треба було б їхати. А чому б і ні? Гадаю, вона б дуже класно представила. Є випадки, коли артисти по кілька разів їздили на Євробачення", – зазначила знаменитість.

Тіна Кароль / Скріншот Instagram

На запитання про те, чи поїхала б сама Джамала знову на конкурс, вона каже, що не хотіла б більше виступати на шоу, бо в неї "інша історія". Співачка вже перемагала та отримала те, про що мріяла. Але бути суддею Нацвідбору та ділитися власним досвідом вона радо погодилася.

Нагадаємо, Джамала перемогла у 2016 році з піснею "1944". Пізніше цю композицію визнали одним із трьох найкращих хітів музичного конкурсу за всю його історію.

Варто вказати, що Тіна Кароль все ж таки візьме участь у Євробаченні, але не як учасниця. Раніше стало відомо, що виконавиця стане музичним продюсером Нацвідбору на Євробачення у 2025 році. Зірка замінить Дмитра Шурова, який обіймав цю посаду останні роки.

Наступного року шоу проходитиме у Швейцарії, оскільки перемогу здобули у 2024 році представники цієї країни. Йдеться про небінарну особу Nemo, який виступав з піснею "The Code".

Вас також можуть зацікавити новини: