Новий показ Victoria's Secret назвали бездушним та нудним / фото Getty Images

У мережі різко розкритикували нове шоу Victoria's Secret, яке відбулося в ніч на 16 жовтня. Довгоочікуваний показ, який відбувся вперше за 6 років, назвали "нудним та нецікавим". Попри збережену концепцію з моделями-"ангелами" та представлення нової колекції білизни, шанувальники стурбовані іншим. 

"Шоу Victoria's Secret повертається. Воно відображатиме те, хто ми сьогодні, а також усе, що ви знаєте й любите: гламур, крила, музика та багато іншого!" – йшлося в анонсі показу.

Аби не відставати від світових тенденцій, організатори запросили до участі в показі трансгендерних людей. Як повідомляє Daily Mail, шоу розпочалося саме з виходу такої моделі. Йдеться про бразильську модель Валентину Сампайо. Вона, до речі, і раніше представляла Victoria's Secret та була першою людиною з ЛГБТ-спільноти, що з'явилася на рекламних банерах бренду.

Відео дня

Загалом у шоу взяли участь 52 моделі з 25 різних країн. Однією з таких була далеко не ангел – росіянка Ірина Шейк. Цьогоріч організатори показали, що політика їх не стосується, запросивши знаменитість, що підтримує путінський режим та війну в Україні.

Ірина Шейк / фото Getty Images

Як відомо, останній показ Victoria's Secret відбувся у 2018 році. Наступного року шоу відмовилися проводити через численний хейт. На шоу полилася хвиля критики через ідеалізацію і сексуалізацію жіночих тіл.

Не секрет, що на показах бренду з'являлися лише, так би мовити "ідеальні", стрункі "ангели", зокрема, Джіджі Хадід, Тейлор Хілл, Белла Хадід, Кендалл Дженнер, Кара Делевінь та інші. Моделей plus size ніколи не запрошували на показ. 

Джіджі Хадід / Скріншот Instagram

Організатори врахували побажання шанувальників і в 2024 році на шоу з'явилися манекенниці з пишними формами. А також на показі продемонстрували толерантність до трансгендерних осіб.

Щоправда, це не допомогло шоу позбавитися від хейту. У мережі шанувальники Victoria's Secret пишуть, що цьогоріч показ був нудним і більшість вважають, що бренд та його концепція втратили свою актуальність:

  • "Це не те шоу, яке ми хотіли. Волосся у всіх пласке, немає надзвичайно високих моделей, вся постановка не така, як ми хотіли"
  • "Victoria's Secret повернувся з найнуднішим шоу за всю історію"
  • "Що сталося з виділеними декораціями, великим різноманіттям образів, хаосом за лаштунками, це було дивно"
  • "Новий показ Victoria's secret здається таким бездушним"

Нагадаємо, раніше модель Victoria's Secret вийшла у світ у напівпрозорій сукні від українського бренду.

Вас також можуть зацікавити новини: