Поведінка чоловіка красномовніша за його слова / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Жіночу інтуїцію не обдуриш - як зрозуміти, що в чоловіка з'явилася коханка, знає кожна жінка. Як мінімум, варто прислухатися до себе - внутрішній голос підкаже, якщо партнер зраджує. Однак, на думку психологів, є більш явні ознаки, ніж самостійні додумування.

Раніше ми говорили про те, як зрозуміти, що ваші стосунки без перспектив.

Як зрозуміти, що в чоловіка є інша жінка - непрямі сигнали

Відомий психолог Дмитро Карпачов розповів, як поводиться чоловік, якщо в нього є коханка. Існують прямі та непрямі ознаки, які допоможуть з'ясувати, чи є правда у ваших підозрах, чи вас просто здолала параноя.

Відео дня

Увага до своєї зовнішності

Мало хто з чоловіків може похвалитися регулярним доглядом за собою, тим більше, одиниці з них приділяють цьому величезну кількість часу. Якщо ваш чоловік із таких, хто, слава богу, хоча б душ приймає регулярно, а тут раптом почав користуватися парфумами, змінив стиль одягу, записався в спортзал, то варто замислитися - з чого б це?

Емоційна дистанція

Якщо ваш партнер перестав ділитися новинами (і поганими, і хорошими), обговорювати з вами щось, будувати спільні плани, а спілкування стало відбуватися на рівні побутових тем, значить, він ділиться усім цим з кимось іншим.

Різка зміна поведінки та смаків

Кожній людині притаманні ті чи інші звички, всі ми рідко просто так змінюємо свій стиль життя. Але якщо раптом ви помітили, що ваш чоловік став надто турботливим і уважним або, навпаки, різко холодним, але в будь-якому разі він поводиться дивно - це привід задуматися.

Сюди ж можна віднести виникнення інтересів, не властивих вашому партнерові. Наприклад, якщо він консерватор, який роками слухав, читав і дивився одне й те саме, а тут раптом почав цікавитися зовсім іншими речами, найімовірніше, на нього хтось вплинув, причому настільки сильно, що людина вийшла із зони комфорту.

Почуття провини

Чоловік, який зрадив з іншою жінкою, найімовірніше, відчуватиме провину, тож буде задаровувати вас подарунками та квітами, а також дивитиметься "очима хворого собаки", щоб пробачили. Будьте впевнені - просто так без причини ніхто робити цього не буде. Раз є вина, значить, є і привід.

Заборона на спілкування з друзями і критика зрад

Якщо в чоловіка з'явилася інша, то він не захоче, щоб ви контактували з людьми, які можуть розповісти вам про його "пригоди". Ба більше, якщо раптом з'явиться інформація, що хтось десь комусь зрадив, ваш чоловік буде завзято критикувати цю людину. Причина проста - він таким чином намагається себе покарати за скоєне.

Як дізнатися, що в чоловіка є інша - прямі ознаки

Якщо в чоловіка з'явилася коханка, то він може повідомити вам про це буквально "в лоб", не сам, звісно, а його поведінка. Карпачов також наводить приклади, за якими ознаками можна точно зрозуміти, що вам зраджують.

Брак часу

Звичайно, у кожної людини трапляються періоди тотальної зайнятості, але ця сама зайнятість має бути для всіх, а не тільки для вас. Якщо на вас часу немає, будь-які прохання закінчуються словом "угу", зате для когось там він робить вчинки, планує зустрічі і приймає дзвінки, значить, ви просто не в пріоритеті.

Скритність, замкнутість, відсутність планів

Якщо ваш чоловік перестав планувати спільне майбутнє наперед (хоча б щодо відпустки), то це вже тривожний дзвіночок. Сюди ж можна зарахувати і відсутність ідей з приводу придбання майна або інших серйозних спільних покупок. Ба більше, і замкнутість теж може стати неприємним сигналом - чоловік, який не втаємничує вас у свої плани і не дозволяє навіть перебувати поруч зі смартфоном, хоча раніше такого не було, точно щось приховує.

Критика та аб'юз

Якщо в чоловіка з'явилася інша жінка, то вас він буде всіляко принижувати. Зовнішність не та, говорите не те, поводитеся не так - загалом, абсолютно все робите погано. Жінки з низькою самооцінкою будуть упевнені, що з ними справді щось не те, а от здорова дівчина точно зрозуміє, що причина такої різкої критики в присутності суперниці.

Відсутність інтимного життя або його поліпшення

Як правило, під слушним приводом чоловік може захотіти спати окремо від вас, але причина такого вчинку криється в наявності іншої жінки. Особливо якщо разом із цим зник секс - тоді можете не сумніватися. Також тривожним дзвіночком стане і, навпаки, небачена активність партнера. Якщо він почав проявляти дива догоджання жінки, отже, хтось на стороні дає йому і сили, і ідеї, і натхнення.

Спроба "молодіти" після 40 років

Якщо чоловік намагається виглядати і бути молодшим, ніж є насправді, найімовірніше, він знайшов мотивацію в особі іншої жінки. Причина проста - якщо йому сподобалася молода приваблива дівчина, то він не захоче на її тлі виглядати старим. Для вас чепуритися нема чого - ви його і такого любите, а ось для неї - цілком.

Звісно, кожній жінці варто і звернути увагу на те, як її чоловік поводиться з іншими дамами. Якщо він без докорів сумління фліртує, заграє або привселюдно принижує свою дружину, то жодних сумнівів бути не може - будь-яка інша жінка для нього привабливіша, ніж своя.

Вас також можуть зацікавити новини: