Даміано Давід заспівав сольну пісню / фото інстаграм Даміано Давіда

Фронтмен відомого італійського рок-гурту "Maneskin" Даміано Давід, який нещодавно повідомив про початок сольної кар'єри, презентував свою дебютну відеороботу.

Сьогодні, 27 вересня, вийшов його кліп на ліричну пісню "Silverlines". В ньому співак нібито відшукав ключ для того, щоб вийти нарешті назовні. А раніше в своєму інстаграм артист писав про початок сольного плавання так:

"Мене звати Даміано Давід. Я народився в 1999 році, Рим, Італія. Я люблю музику, мистецтво та жінок. Люблю відчуття красивого одягу і запах приємних парфумів. У своєму житті я був злодієм, брехуном, коханцем, перевертнем. Я подорожував по всьому світу, щоб знайти свій голос, щоб опинитися там, де все починалося. Мене звати Даміано Давід. А сьогодні перший день мого життя".

Даміано раніше зазначав, що його творчість буде кардинально відрізнятися по стилю від пісень гурту "Maneskin" і він все одно залишається учасником колективу. 

Реакція слухачів

Це лірична композиція одразу сподобалася прихильникам зірки. 

  • "У мене сльози на очах! Ваш спів вражає до глибини душі" 
  • "У Даміано прекрасний голос, а відео схоже на повноцінний фільм. Просто супер!"
  • "Він стає дорослішим. Співак на своєму життєвому шляху, який змінюється, і це чудово"
  • "Не вистачає слів, щоб описати наскільки чудова ця пісня! Слова, фортепіано, відео та унікальний і прекрасний голос Даміано".

До слова, колектив "Maneskin" здобув популярність після перемоги на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2021". Тоді музиканти представили Італію з піснею "Zitti e buoni". Серед інших відомих треків гурту пісні "I Wanna Be Your Slave", "Beggin’", "Coraline".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Даміано розлучився зі своєю дівчиною і закрутив роман з іншою

Вас також можуть зацікавити новини: