Тіна Кароль здивувала шанувальників новим звучанням старих пісень / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Тіна Кароль представила свої хіти у новому звучанні. Артистка переспівала російськомовні треки "Скандал" та "Вище хмар" українською.

Як відомо, раніше виконавиця була проти того, аби перекладати свої відомі композиції, записані російською. Проте під час одного з концертів у гастрольному турі Кароль порушила цей принцип. Артистка "дала нове життя" знаменитим трекам і представила нову версію пісень.

Відео з виступом зірки поширили у Telegram-каналі "Музвар" та на каналі "М1" в Instagram.

Цікаво, що раніше знаменитість дозволяла перекладати свої композиції молодим виконавцям, а тепер, і сама переспівала їх. Щоправда, поки що "Скандал" та "Вище хмар" українською можна почути лише на концертах Тіни.

У коментарях фани висловили свій захват від нового звучання цих треків:

  • "Неймовірно! Сила голосу і емоції! Тіна – професіонал!
  • "Багато хто переспівував цю композицію, і в різних інтерпретаціях, але вона звʼязана з нею, і в її виконанні найкраще звучить. Крик душі, який інші виконавці поки не змогли передати"
  • "Українською – це вогонь"

До слова, після початку повномасштабного вторгнення Кароль оголосила, що перестає виконувати російськомовні пісні та не буде перекладати їх. В одному зі своїх інтерв'ю вона зазначила, що не робитиме цього, оскільки вважає, що правильно передати зміст треків іншою мовою дуже складно.

"На полиці лежать понад десяток хітів. Це не проміжні якісь пісні, це хіти. Це мій вибір. Не всі вони перекладаються. Особливо маніфестово-ліричні. Це дуже складно. Хоча я бачила класні переклади українською, просто люди роблять. Ось хто звернеться, я тому готова дати право виконувати її українською. Сама я не робитиму цього, поки я не збираюся", – вказувала тоді зірка сцени.

Тіна Кароль / Скріншот Instagram

Щодо російськомовних треків, рішення артистки було незмінним. Вона заявила, що не буде співати мовою країни-агресорки, попри те, що багато шанувальників перестали ходити на її концерти через це.

"Це дуже складно було насправді. Відмовляєшся від репертуару – якась частина людей не ходить на концерти, бо я не виконую ці хіти. Окей, але я це роблю, тому що я на 100% віддана своїй державі", – додала Тіна.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль у дуже відвертому образі влаштувала пожежу в мережі. Артистка прикувала до себе багато поглядів.

Вас також можуть зацікавити новини: