Пивоваров постав в новому кліпі в образі рокера / колаж УНІАН

Відомий український співак Артем Пивоваров випустив спільник з ONUKA трек "Сьогодні". Артисти також представили драйвовий кліп, в якому показалася у незвичних для себе амплуа.

Виконавець запусти новий проєкт "ВІРШІНШІ", в рамках якого він буде популяризувати українські вірші. Сьогодні відбулася прем'єра першого треку в рамках нового проєкту. За основу композиції "Сьогодні" було взято однойменний вірш представника Розстріляного відродження Михайля Семенка.

У чорно-білому кліпі до пісні артист показався в новому образі. Зокрема, він мав вигляд рокера з яскравим макіяжем та розтріпаною зачіскою. Сам Пивоваров називай нове відео "короткометражним фільмом із динамічним сюжетом".

"У візуалізації "Сьогодні" ми постаємо перед глядачем у дуже незвичних амплуа. Ми створили своєрідний мініфільм, збагачений яскравими образами, що занурює в захопливу історію, вражає і часом навіть шокує. Під час прослуховування та перегляду цієї роботи можуть виникати різні відчуття, але вона неодмінно викличе емоції, а це і є головною метою мистецтва", – зазначив Артем.

Кліп знімався в готелі. За сценарієм це будівля, в якій відбуваються дивні речі. Готель уособлює внутрішній світ героя та приховує його таємниці. Артисти постають у 5 різних образах та демонструють, що їхня історія не має кінця.

"Це петля часу, в якій головний герой зрештою усвідомлює, що той, хто його переслідував - це він сам, і єдиним виходом є прийняття себе з усіма гранями і рух далі", – йдеться в описі до відео.

Шанувальники були здивовані, коли побачили та почули Пивоварова й ONUKA в таких образах. Особливо вони оцінили новий кліп та зазначили, що Артем щоразу дивує їх своїми експериментами:

  • "Це шок, але настільки приємний, що навіть не хочеться, щоб кліп закінчився, хочеться далі і далі"
  • "Це наче мініфільм, а не просто кліп! Сюжет зачіпає за душу, а сцени захоплюють увагу"
  • "Такого Пивоварова ніхто не чекав, але ти розірвав! Onuka дуже гармонійно доповнює картину"
  • "Кожна твоя пісня, щоразу додає щось нове, магічне та потужне в нашу українську культуру. Дякую, Артеме, за новий, чудовий хіт"

Нагадаємо, раніше KOLA та Артем Пивоваров викликали фурор в мережі новою версією хіта "Ніч яка місячна". Артисти записали спільний трек, за основу якого використали відомий вірш.

Вас також можуть зацікавити новини: