KOLA запалила на даху яхти у новому кліпі / Скріншот Instagram

Відома українська співачка KOLA, вона ж Анастасія Прудіус, випустила нову чуттєву композицію "Титанік" та танцювальний кліп до неї. Виконавиця заспівала про справжнє кохання у своєму треку.

У новій пісні артистка розповіла про почуття між людьми, яке допомагає переживати найскладніші моменти. Головною думкою композиції є те, що кохання та зв'язок близькими, – це своєрідний якір, який допомагати не втратити себе та не забувати, ким ти є насправді.

"Пісня "Титанік" – це історія про кохання, що допомагає триматися на плаву в найскладніші моменти життя. Як і в пісні, так і в реальності, підтримка близьких – це наш головний рятувальний круг", – поділилася зірка.

В пісні KOLA поєднала ніжність та силу, які передала в атмосферному кліпі. Зйомки відео відбувалися в Україні, на яхті, де співачка і виконала свій запальний танець.

"Титанік" викликав справжній захват у шанувальників виконавиці. У коментарях під відео вони засипали Анастасію позитивними відгуками про кліп та оцінили її вокальні дані:

  • "В мене одної мурахи по шкірі... Її хрип в голосі це щось!"
  • "KOLA, ви знову підкорили мене. Ви вкладаєте у свою музику стільки душі, що вона торкається найглибших струн серця. Глибокий текст, потужний вокал і мелодія, яка застрягає в голові з першого прослуховування"
  • "Надзвичайно круто! Чарівна Кола, музика і текст пісні - супер"
  • "У мене немає слів описати захоплення від вашої творчості, слів пісень, музики, кліпів, ідей, креативності, унікальності"
  • "Твій стиль унікальний. Ніколи не знаєш, чого очікувати, але завжди це щось неймовірне"

Нагадаємо, раніше KOLA та Артем Пивоваров викликали фурор в мережі новою версією хіта "Ніч яка місячна". Артисти записали спільний трек, за основу якого використали відомий вірш.

Вас також можуть зацікавити новини: