Леді Гага викликала фурор в мережі новою піснею / фото ua.depositphotos.com

Знаменита американська співачка Леді Гага випустила нову довгоочікувану композицію "Disease". Кліп до пісні створила українська режисерка та кліпмейкерка Таня Муіньо, відома співпрацями з іншими зірками світового рівня.

Новий сингл виконавиця анонсувала ще на початку цього тижня, а 25 жовтня відбулася його прем'єра. Стало відомо, що трек "Disease" увійде до довгоочікуваного восьмого музичного альбому артистки. 

Наразі Гага випустила саму пісню та ліричне відео до неї. На кадрах зображено старий телевізор, на якому з'являються рядки з нової композиції. 

Крім того, знаменитість поділилася з шанувальниками тизером до нового кліпу. Очікується, що відео з'явиться на YouTube-каналі зірки також сьогодні. До речі, новий кліп Гаги зрежисувала українка Таня Муіньо. Як відомо, раніше кліпмейкерка створила відеороботи для Ленні Кравіца, Гаррі Стайлза, Кеті Перрі, The Weeknd, Дженіфер Лопес та Дуа Ліпи. На кадрах, які опублікувала співачка, зображено, як вона тікає від автомобіля, який переслідує її. 

Нова пісня викликала бурю емоцій у фанатів Гаги. Вони високо оцінили трек та відзначили голос виконавиці. Більшість пишуть, що знаменитість розпочала нову еру в своїй музичній кар'єрі: 

  • "Невже я єдина, хто відчуває мороз по шкірі від цієї останньої високої ноти?! Королева повернулася"
  • "Я не можу повірити, що ми нарешті вступили в нову еру Гаги. Це дивовижно"
  • "Люблю це! Леді Гага – це моє дитинство, тому так здорово бачити, як вона продовжує процвітати. Не можу дочекатися альбому!"
  • "Вокальна сила Леді Гаги в цій пісні на абсолютно новому рівні, вона заворожує"

До слова, останній музичний альбом зірки "Chromatica" вийшов ще у 2020 році. Останні роки Гага приділяла більше уваги своїй акторській кар'єрі. Зокрема, цього місяця вийшов фільм Тодда Філліпса "Джокер: Божевілля на двох". В ньому знаменитість зіграла роль Гарлі Квінн.

Нагадаємо, раніше Леді Гага вперше розповіла, як коханий їй освідчився. За словами зірки, це сталося при дивних обставинах.

Вас також можуть зацікавити новини: