У кліпі показано, як донька Емінема повідомила йому про вагітність / фото depositphotos.com

Знаменитий американський репер представив кліп на пісню "Temporary" яка увійшла до його останнього музичного альбому "The Death of Slim Shady". Композицію та відео артист присвятив свої єдиній рідній доньці – 28-річній Гейлі Джейд Скотт.

Трек артист записав разом з американською співачкою Скайлар Грей. Відео складається із архівних кадрів з дитинства Гейлі. Зокрема, знаменитість показав у кліпі дівчинку ще зовсім маленькою та усі етапи її дорослішання аж до весілля. 

Емінем з донькою / скріншот з відео

На зворушливих кадрах можна побачити розчуленого Емінема, який після зустрічі з донькою у весільній сукні, заплакав від її краси.

"Правда в тому, що найбільше мене лякає те, що я можу не встигнути сказати все, що хочу, коли вже не буду тут. Тож ця пісня для Гейлі", – такими словами розпочинає пісню Емінем.

Емінем з донькою / скріншот з відео

Ще одним моментом, який доводить до сліз, став фрагмент з кліпу, коли Гейлі повідомила батьку про свою вагітність. Дівчина подарувала йому футболку з надписом "Дідусь" та УЗД-знімок майбутньої дитини. До речі, Гейлі вже також встигла поділитися фото в новому статусі та показати свого чоловіка.

За 18 годин після прем'єри кліпу його вже переглянули понад 4 мільйони людей. У коментарях вони високо оцінили нову чуттєву відеороботу кумира:

  • "Це одне з найбільш чуттєвих музичних відео, які я коли-небудь бачив"
  • "Вокалу Скайлар Грей та репу Емінема достатньо, щоб змусити дорослого чоловіка плакати"
  • "Я все ще не можу повірити, що Гейлі зараз одружена. Я досі уявляю її маленькою дівчинкою з кліпу "Mockingbird"
  • "Емінем просто змусив мільйони людей заплакати"

Нагадаємо, раніше Емінем випустив нову пісню "Houdini" і кліп до неї.

Вас також можуть зацікавити новини: