Тіна Кароль і SHUMEI презентували також кліп до пісні / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Тіна Кароль у дуеті з артистом SHUMEI випустили романтичний трек "Дзвони". Дует вже вдруге за місяць презентує спільну композицію і вкотре підриває мережу своїм співом.

"Дзвони" – це романтична поп-рокова балада, що розповідає про сум один за одним. У пісні виконавці розповідають про складнощі у стосунках, які сповнені туги та емоційної залежності.

Як поділилася Кароль, слова до пісні створив SHUMEI і саме він запропонував їй заспівати дуетом. Артистка каже, що працювати з виконавцем завжди легко і комфортно. Тому, на її думку, майже кожен їхній трек з часом стає хітом.

"Ідея створити другий дует належить Олегу. Він є автором цієї пісні, на відміну від попередньої "Стерва", яку написала я. Мене зачарували романтика та мелодійність треку. Співати з Олегом – це справжнє задоволення, адже він один з найкращих голосів і тембрів в Україні. Завжди музично, професійно і з чудовим вайбом", – розповіла виконавиця.

Тіна Кароль і SHUMEI / скріншот з відео

Знаменитості також представили чуттєвий кліп до нової пісні. Режисерська концепція відео дає можливість шанувальникам побачити процес створення композиції. Зокрема, глядачі можуть насолодитися емоційним виконанням треку та фрагментами робочих обговорень між співаками.

"Пісня "Дзвони" з'явилася абсолютно випадково, і ми спонтанно вирішили створити другий дует. У цьому релізі всі інструменти звучать наживо, а наші вокали були записані миттєво. Спонтанність, невимушеність та простота - це все, чого ми хотіли досягнути" – поділився SHUMEI.

Реакція слухачів

Прихильники лише за декілька годин після прем'єри встигли високо оцінити спільну роботу Тіни та SHUMEI. Вони переконані, що "Дзвони" стане хітом і вже пророкують пісні перші місця у музичних чартах:

  • "Очікуємо від вас ще не одну пісню. Гарний та гармонійний дует. Голоси поєднуються класно. Наче саме такий жіночий голос і має бути поряд"
  • "Це так сюрприз! Мої вуха в раю, коли я чую поєднання ваших голосів. Це щось надприродне. Дуже талановито!"
  • "Це наче фінальний саундтрек до чудового фільму, який захочеться передивитись, щоб насолодитись знову"
  • "Суцільна насолода! Чуттєво, ніжно, пристрасно. Я в захваті від вас! Моє серце з вами на завжди!"

Нагадаємо, раніше SHUMEI довів до сліз неймовірним виконанням пісні "Мальви".

Вас також можуть зацікавити новини: