Балюк і Ластівка разом / фото прес-служба 1+1

Учора, 10 жовтня, на телеканалі 1+1 Україна відбувся показ заключної серії другого сезону серіалу "Жіночий лікар. Нове життя".

У головних ролях глядачі побачили Андрія Ісаєнка, Тараса Цимбалюка, Олексія Нагрудного, Олександру Люту та інших акторів.

1+1 розповів, чим завершився цей сезон. Так, у 40-й серії другого сезону колишній коханий Оксани, Денис Кондратюк, вирішує вирушити на передову. Він повідомляє їй про це телефоном.

Відео дня

Тим часом Михайло Гончар повертається в лікарню разом з Андрієм Балюком, який нарешті возз'єднується з Лілією Ластівкою. Він дізнається, що вона вагітна від нього. Закохана пара готується до нового етапу у своєму житті - весілля.

Також Михайло та Оксана приймають рішення бути разом, але несподіваний дзвінок від Олени ставить їхні стосунки під загрозу. Олена хоче обговорити з Михайлом важливе питання і просить про особисту зустріч.

Нагадаємо, раніше зірка серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" і фільму "Іловайськ 2014. Батальйон Донбас" Анастасія Ренард в інтерв'ю УНІАН розповіла про кіно під час війни, чи були у неї службові романи і хто з українських акторів їй подобається найбільше.

Вас також можуть зацікавити новини: