У другому сезоні "Гри в кальмара" будуть нові ігри / скріншот з YouTube Netflix

Нещодавно стрімінговий сервіс Netflix анонсував новий сезон серіалу "Гра в кальмара" (Squid Game). Проте днями стали відомі перші подробиці популярної південно-корейської кінострічки. Про це пише видання Mirror.

Окрім того, що у продовжені серіалу фанати побачать улюблених акторів Лі Чон Че та Лі Бьон Хона, творці інтригують новими персонажами та правилами. Вони зазначають, що гра головного героя Гі Хуна ще незавершена і він буде змушений знову грати. Чоловік сповнений рішучості знайти відповідальних за проведення ігор та знищити їх. Також на постері майбутнього сезону написана фраза: "Гра не зупиниться", яка натякає на ймовірні зміни правил для перемоги учасників.

Цікаво, що в синопсисі йдеться і про абсолютно нові ігри, які будуть додані, однак якими саме вони будуть - поки це тримається в таємниці. 

До слова, другий сезон серіалу "Гра в кальмара" буде доступний на Netflix з 26 грудня, а продовження (третій сезон) заплановано вже на 2025 рік.

Що відомо про серіал "Гра в кальмара"

Сюжет першого сезону серіалу "Гра в кальмара" розгортається навколо таємничої гри на виживання 456 осіб, які мають фінансові проблеми. Протягом шести днів вони повинні проходити по одній дитячій грі. За їхніми спробами виграти спостерігають сильні світу цього. Якщо учасники програють, то одразу вмирають. А в кінці переможець має змогу отримати виграш у розмірі 45,6 млрд вон (приблизно 38,5 млн доларів).

Скріншот з серіалу "Гра в кальмара"

Нагадаємо, нещодавно вийшов перший трейлер фільму "Мікі 17" з Робертом Паттінсоном.

Вас також можуть зацікавити новини: