"Шерлок" отримає продовження, якщо "цього захочуть всі актори" / кадр з фільму

Відомий британський актор Бенедикт Камбербетч та Мартін Фрімен можуть повернутися до своїх ролей Шерлока Голмса та доктора Ватсона у культовому серіалі "Шерлок". Продюсерка британської картини Сью Верту відповіла, за якої умови вона може отримати продовження. 

Як відомо, серіал складався з чотирьох сезонів, останній з яких вийшов у 2017 році. Картина завершилася неоднозначно. В останній серії Шерлок та Ватсон розкривають таємниці Юрос Холмс, сестри Шерлока. Юрос виявляється надзвичайно інтелектуальною, але психологічно нестабільною особою, яка роками маніпулювала Шерлоком та іншими, щоб задовольнити свої бажання.

Епізод завершується тим, що Шерлок і Ватсон повертаються до звичного життя, вирішуючи нові справи. Вони продовжують працювати разом як детективи, що дало надію глядачам, що серіал все ж це повернеться на екрани.

Відео дня

Як пише Deadline, під час виступу на заході Trailblazers Amazon Prime Video 1 жовтня Верту запитали, чи є майбутнє в "Шерлока", сценаристами якого стали Стівен Моффат та Марк Гетісс. Продюсерка натякнула, що картину можуть продовжити на 5 сезон, але за однієї умови:

Ми любимо це шоу, і в нього є майбутнє. Одного дня, можливо. Якщо всі захочуть це зробити.

Що відомо про серіал "Шерлок"

Це сучасна адаптація класичних детективних історій про Шерлока Голмса, створених Артуром Конаном Дойлом. Події картини відбуваються у XXI столітті. 

Шерлок (Бенедикт Камбербетч) – геніальний детектив, який вирішує найскладніші справи Лондона. Його помічник, доктор Джон Ватсон (Мартін Фрімен), військовий лікар, що повернувся з Афганістану, стає його другом і діловим партнером. Разом вони стикаються з багатьма небезпечними злочинцями, зокрема з головним ворогом Шерлока — Джимом Моріарті (Ендрю Скотт).

Серіал вийшов у чотирьох сезонах з 2010 до 2017 року і здобув велику популярність в усьому світі. Загалом глядачі побачили 13 епізодів.

Нагадаємо, раніше вийшов новий трейлер "Носферату" Роберта Еґґерса. В український прокат фільм вийде 2 січня 2025 року.

Вас також можуть зацікавити новини: