У новому аніме від Netflix зіграє росіянка / фото колаж УНІАН

Нещодавно компанія Netflix анонсувала другий сезон екранізації аніме "Великий куш" (One Piece). Проте уважні прихильники стрічки побачили в офіційному прес-релізі, який опублікований сьогодні, 20 вересня, російську акторку Лєру Абову. 

Відомо, що росіянка буде грати одну з головних ролей. Її персонажа зватимуть Робін, яка за сюжетом постраждала від геноциду свого народу, в той час, як РФ щодня знищує мирних українців. Крім того, виявилося, що музику до першого сезону написала російська композиторка Соня Белорусова.

Реакція користувачів

Українські користувачі обурилися таким вибором творців аніме. Вони  наголосили, що Абова підтримує агресію РФ проти українського населення.

Відео дня
Скріншот коментарів
  • "Ви б знали, яку неймовірну злість і розчарування я відчуваю"
  • "Це просто огидно. Вона підтримує російський тероризм в Україні. Можливо, ви забули, але Росія щодня вбиває сотні й тисячі українців, і ви просто такі: нам байдуже, бо ми підтримуємо терористів"
  • "Роль персонажа, який пережив геноцид, грає росіянка? В той час, як росіяни здійснюють геноцид у центрі Європи?"
  • "Ви хоч раз задумувались, як це для українських фанів, коли ви обираєте російську акторку?".

Також українські любителі аніме наголосили, що планують ігнорувати стрічку і відпишуться від Netflix.

Сама росіянка поки не коментувала свою участь у кінострічці. 

Що відомо про аніме One Piece

Сюжет обертається навколо пірата на ім'я Монкі Д. Луффі, який подорожує морями разом зі своєю командою Солом'яних капелюхів. Головний герой прагне здобути титул Короля піратів та знайти легендарний скарб Голда Роджера – One Piece. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що пропагандистський фільм про росіян на війні планують показати на кінофестивалі у Швейцарії.

Вас також можуть зацікавити новини: