"Ми були рекрутами" став одним з найуспішніших українських документальних фільмів / кадр з трейлеру

На стримінговому сервісі Netflix вийшов документальний фільм про українських захисників з Третьої окремої штурмової бригади. Режисером стрічки "Ми були рекрутами" став відомий українець Любомир Левицький, який отримав популярність завдяки картинам "Тіні незабутих предків", "Follow me" та "Штольня". 

У національний прокат фільм вийшов ще 2 травня і за 2 місяці він встиг зібрати 5,2 мільйона гривень. А сьогодні, 3 липня, стрічка стала доступною для перегляду на Netflix. "Ми були рекрутами" – це одна з найуспішніших документалок українського виробництва.

За декілька тижнів у кінотеатрах картину переглянули 32 тисячі кіноманів. За кількістю зібраних коштів та переглядів документалку "Ми були рекрутами" випереджує лише оскароносний фільм "20 днів у Маріуполі" Мстислава Чернова.

"Ця робота для мене — це фільм-послання, фільм-мотивація та фільм-маніфест майбутнім рекрутам, а також світовій аудиторії, щоб вони могли зрозуміти, які вони – справжні герої сьогоднішніх днів. У своїх інтерв'ю наш герой розкриває бійців не тільки як професійних військових, а і як звичайних людей, філософів, просто хлопців, які мають мрії про сім’ю та мирне життя у мирній країні", – поділився Любомир Левицький у коментарі для "Новини.LIVE".

У фільмі розповідається про українського захисника на позивний "Журналіст". Воїн замість того, аби розповідати історичні події для медіа, вирішує стати частиною ЗМІ та приєднатися до вирішальної битви.

У картині знімалися не професійні актори, а військовослужбовці 3-ї ОШБр. Кіномани зможуть побачити у "Ми були рекрутами" їхні історії зі служби, наповнені сміливістю та любов'ю до батьківщини.

Нагадаємо, раніше Netflix показав перший трейлер фінального сезону "Академії Амбрелла".

Вас також можуть зацікавити новини: