2025 - рік якої тварини і в чому його зустрічати / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Астрологи вже розповіли, під чиїм заступництвом пройде прийдешній 2025 рік - кого з тварин необхідно буде шанувати наступні 365 днів. Символом стане Зелена Дерев'яна Змія - істота, яка обов'язково тягне за собою зміни. УНІАН з'ясував, якого кольору буде 2025 рік і в чому його найкраще зустріти.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Що принесе 2025 рік - у чому зустрічати, який відтінок вибрати

Новий рік 2025, як уже було сказано, пройде під егідою Дерев'яної Змії, а отже, будь-які деревні тони виявляться дуже доречними. Також не можна упускати і той факт, що Дерев'яна Змія все-таки зеленого кольору, тому ще один вдалий варіант для святкового образу - будь-які відтінки смарагдового, зеленого або темно-зеленого кольору.

Відео дня

За допомогою правильного підбору вбрання можна розвинути в собі певні якості, тому краще самостійно обрати, в якому кольорі зустрічати Новий рік 2025:

  • зелений - духовне зростання, гармонія, сила природи, приємні зміни;
  • золотий - багатство, успіх, кар'єрне зростання, нові знайомства;
  • коричневий - сімейний добробут, стабільність, розв'язання питань із нерухомістю та будинком;
  • білий - чистота, цнотливість, бажання почати "з чистого аркуша".

Вибираючи образ для новорічної ночі, враховуйте не тільки загальні рекомендації астрологів та езотериків, а й власні побажання. Складайте образ, виходячи з того, що ви хочете отримати, і яким має бути ваш особистий Новий рік 2025. Також обов'язково звертайте увагу на тип фігури і кольоротип зовнішності, щоб підібране вбрання підкреслило ваші достоїнства і приховало недоліки, а не навпаки.

Доповнити образ можна прикрасами із золота, платини, а ось від срібла бажано відмовитися. Якщо немає можливості або не хочеться приміряти коштовності, можете зробити ставку на унікальність і придбати дерев'яний виріб, наприклад, браслет.

У чому не можна зустрічати Новий рік 2025

Окрім рекомендацій, як завжди, є й застереження, тож запам'ятайте, який колір буде у 2025 році вкрай небажаним. Не зупиняйте свій вибір на сірих, чорних і червоних відтінках, якщо не хочете розгнівати символ року. Дерев'яна Зелена Змія уособлює мудрість і хитрість, інтелект і спокій, а перераховані вище кольори дратуватимуть символ року. Темно-сині відтінки також не можна назвати вдалими, оскільки синій колір вважається кольором води, яка здатна нашкодити дереву. Існує думка, що сукня синього кольору в новорічну ніч може стати причиною негативних емоцій і вражень - те, як пройде свято, вам не сподобається.

Що стосується аксесуарів і прикрас, яких категорично не сприймає 2025 рік - якої б змії він не був - це вироби з натуральної зміїної шкіри. Відповідно, жодних сумок, ременів, чобіт і гаманців із символу року, що настає, на вас у ніч із 31 грудня на 1 січня бути не повинно.

Вас також можуть зацікавити новини: