Яка ви маленька собачка за знаком Зодіаку / фото УНІАН

Собаки не лише були нашими вірними супутниками з давніх часів, але й стали своєрідним дзеркалом нас самих. Це особливо стосується маленьких собак, які, завдяки своїй компактності, часто створюють дуже тісний зв’язок зі своїми власниками. Якщо вас цікавить, яка порода собаки підходить вашому знаку Зодіаку, StyleCaster опублікував підбірку маленьких порід, які ідеально передають суть кожного з них.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Незважаючи на свій невеликий розмір і крихітні зубки, маленькі собаки здатні змусити вас почути їхній голос. Коли ви бачите маленького улюбленця після візиту до грумера, який сяє в нашийнику з кристалами, ви відчуваєте, що ця собака має свій характер. Маленькі собаки не лише чарівні, але й нагадують про своє походження від диких вовків. Хоча на їхніх головах може бути милий бантик, дикість і непокірність залишаються частиною їхньої природи.

Відео дня

Кожна маленька порода собаки демонструє дві сторони характеру свого знака Зодіаку. Вони можуть бути ласкавими й миловидними, але в той самий час – дикими й невгамовними. Ось які маленькі собаки уособлюють характер кожного знака Зодіаку.

Овен: Йоркширський тер'єр  

Якщо ви коли-небудь бачили, як маленький йоркшерський тер'єр виблискує своєю енергією, ви розумієте, чому ця порода символізує Овна. Незважаючи на свій розмір, йорки завжди прагнуть бути лідерами і випромінюють владність і енергію, яку підтримує Марс – планета Овнів.

Телець: Мопс  

Телець любить комфорт, смачну їжу й спокійний відпочинок – риси, які чудово відображає мопс. Ці собаки так само, як Тельці, люблять насолоджуватися затишком, при цьому зберігаючи вроджену елегантність.

Близнюки: Папійон  

Грайливий та активний папійон символізує енергію Близнюків. Ця порода завжди в настрої спілкуватися й заводити друзів, а їхній інтелект і жвавий характер роблять їх улюбленцями в будь-якій компанії.

Рак: Французький бульдог  

Зі своїми великими сумними очима французький бульдог відображає емоційну та чутливу натуру Рака. Ці собаки, як і Раки, дуже прив'язані до своїх власників і потребують постійної любові та уваги.

Лев: Померанський шпіц  

Померанські шпіци – яскраві, горді та харизматичні, як і Леви. Їхня пишна грива та безстрашність роблять їх центром уваги, куди б вони не пішли.

Діва: Коргі  

Ідеальний приклад дисципліни та розуму, коргі – відданий друг, який завжди готовий працювати і допомагати, що дуже схоже на прагнення Діви до порядку та ефективності.

Терези: Мальтієць  

Мальтієць символізує елегантність і гармонію, якими славляться Терези. Їхня вишуканість і любов до краси ідеально підходять цьому знаку, керованому Венерою.

Скорпіон: Чихуахуа  

Незважаючи на свій маленький розмір, чихуахуа має пристрасний і захисний характер, подібно до Скорпіонів. Ці собаки завжди оберігають своїх улюблених господарів, і до них треба завойовувати довіру.

Стрілець: Такса  

Такса – допитлива й смілива, як і Стрілець. Ця порода завжди готова до нових пригод, навіть якщо її короткі лапи трохи уповільнюють рух.

Козеріг: Фокстер'єр  

Фокстер'єр – серйозний і працьовитий, подібно до Козерога. Ці собаки віддані своїй справі й завжди готові захищати свій дім і господарів.

Водолій: Брюссельський гриффон  

Унікальні й ексцентричні, брюссельські гриффони відображають оригінальність і незалежність Водоліїв. Вони віддані, але вибіркові у виборі друзів.

Риби: Ши-тцу  

Риби, як і ши-тцу, відомі своєю емпатією та любов'ю. Ці милі собаки завжди готові дарувати тепло й підтримку, але можуть бути трохи лінивими.

Вас також можуть зацікавити новини: