Астролог Влад Росс / Скриншот YouTube

Владе, розкажіть, що на нас чекає цієї осені? Які ключові події відбуватимуться?

Осінь, а особливо жовтень, будуть дивовижними для України. Одразу після 2 жовтня, сонячного затемнення, Марс розвернеться. У цей період буде класний контрнаступ українських військ. Наші десантники можуть бути в Криму або ми несподівано прорвемося в Брянську область.

А найголовніше, що гасло "Шойгу, Герасимов, де снаряди?" стане актуальнішим, тому що в жовтні ми будемо знищувати всі російські склади. І навіть не отримавши добро від Байдена, Зеленський буде обстрілювати всією можливою зброєю РФ.

Відео дня

Також може статися подія, яка повністю переверне фронт і війну в Україні загалом. Не виключено, що росіяни самі почнуть залишати деякі наші території. Ми побачимо, що Україна нарешті почне перемагати. У жовтні ми покажемо всім свої сталеві яйця.

До речі, наприкінці місяця в Росії буде зміна прем'єр-міністра. Та людина, яка переможе, і стане наступним президентом РФ після двійника Путіна.

Чи продовжить Росія найближчим часом нас обстрілювати?

Так, нещадно знищуватимуть Харків, Запоріжжя, Херсон, Кривий Ріг, Миколаїв, Суми. Найбільше прильотів буде по багатоповерхівках. Також Росія може бити по атомних станціях. Вони хочуть повністю залишити нас без світла, щоб ми жили в темряві.

Нещодавно був приліт біля Верховної Ради. Чи спробує РФ знову туди потрапити?

Навіть якщо і спробує, то в неї нічого не вийде, бо там стоїть хороше ППО. Крім того, там розташована нерухомість багатьох колишніх олігархів. Навіть деякі КДБісти володіють майном у центрі Києва. Тому їм не прикольно бити по своїй же нерухомості. Це те саме, що бити по собі. А от вдарити по Львову тактичною ядерною зброєю - це так. Може постраждати залізничний вокзал.

Досі триває операція в Курській області. Що там буде?

У Курській області ми залишимося на тих самих місцях. А ось у Брянську область ми можемо зайти. Зараз потрібно думати про те, що ми можемо втратити. Покровськ, наприклад, буде українським, ми зможемо його відвоювати, а ось із Вугледаром ситуація буде набагато складнішою.

У Курській області ми залишимося на тих самих місцях, - астролог / фото facebook.com/UALandForces

Давайте поговоримо про мобілізацію. Як далі розвиватимуться події?

Мобілізація триватиме. Мій прогноз справдився: "бусифікації" чоловіків, старших за 50 років, не чіпатимуть. Повістки будуть приходити. Заарештовуватимуть майно, блокуватимуть банківські картки, якщо чоловіки призовного віку не здадуться ТЦК. Поки що вони планують набрати 500 тисяч людей за цю зиму.

Скільки ще діятимуть відстрочки?

До листопада. Цього місяця триватиме воєнний стан, тож усім відтермінувальникам доведеться йти до військкомату. До речі, ухильникам можуть виписувати штрафи, але саджати до в'язниці не будуть.

Незабаром відбудуться вибори у США. Хто може перемогти?

Варто почати з того, що Трамп сам себе закопує. Насправді, хто виграє штат Пенсильванія, той і стане президентом. Оскільки Зеленський приїхав саме до цього штату, поруч із ним був губернатор Джош Шапіро. Вони там скрізь ходили, показували, що дають робочі місця. Загалом різко зміниться система штату, тому більше голосів за демократів, ніж за республіканців.

До речі, Трамп сказав, що ненавидить найголовнішу зірку Америки - Тейлор Свіфт. А хто ненавидить Тейлор Свіфт - той не може виграти вибори. У Пенсільванії його рейтинг впав. Це свідчить про те, що, найімовірніше, виграє Камала Гарріс. Україну врятує жінка.

Якщо раптом так станеться, що на виборах все ж таки переможе Трамп, то буде третій контрольний постріл - його остаточно вб'ють.

У Пенсильванії рейтинг Трампа обвалився / скріншот

Скажіть, коли закінчиться війна?

Я вже давно кажу, що найкрасивіша дата - 25.05.2025. У нас є один поворот долі - або війна закінчується в травні, або вона розтягнеться до наступного року. Усі вже народні депутати готуються до парламентських виборів і до президентських теж. Начебто все намічено на кінець травня.

Чи залишиться Зеленський на ще один термін?

Думаю, так. Зараз він розчищає все навколо себе, щоб у нього не було конкурентів. У Зеленського є всі шанси залишитися на другий термін, якщо в боротьбу за президентство не вступить Валерій Залужний. Якщо Залужний усе-таки вирішить балотуватися, то в Зеленського немає шансів.

Що буде з Україною, якщо президентом стане Залужний?

Він хоч і дуже м'яка людина, незважаючи на те, що військовий, але він зуміє дуже швидко закінчити війну. У будь-якому разі вибори не можуть відбуватися, поки не закінчиться воєнний стан. Але навіть тоді ситуація в країні не особливо покращиться, тому що чоловікам все одно не дозволятимуть виїжджати за кордон.

Вас також можуть зацікавити новини: