Астролог назвав дати, коли Росія кошмаритиме всю Україну

Астролог Дмитро Уранус попередив українців про те, що липень 2024 року буде дуже складним. За його словами, Росія звірствуватиме і влаштовуватиме масовані ракетні атаки:

"На жаль, липень буде дуже складний і небезпечний. Карта молодика затьмарена з'єднанням Марса й Урана в Тельці. Точна дата з'єднання 15 липня, аспект у силі з 5 по 26 липня. У карті молодика Марс у Тельці в з'єднанні з астероїдом Росії. Це з'єднання буде в силі всю першу половину липня, що вказує на дуже агресивні наступальні та військові дії РФ".

Він додав, що періоди з 6 липня до 4 серпня і з 5 до 26 липня будуть відзначені частими і сильними ракетними ударами по енергетиці України та військових об'єктах. Можливо, це буде час першого застосування літаків F-16, і Росія у відповідь буде звірствувати за повною програмою.

Відео дня

"Є особливо небезпечна вказівка для зон, де розташовані наші АЕС. Можливо, РФ постарається добити в Україні все, що зможе добити, і захопити якомога більше територій на Донбасі. Найімовірніше, ці нелюди постараються вийти на переговори з Україною з позиції сили через дуже значні руйнування і військове загострення в липні на полі бою, на Донбасі. Якщо справа дійсно йде до переговорів, то обидві сторони намагатимуться вийти на ці переговори через позицію сили, через взаємні вкрай важкі удари, щоб зайняти якомога вигіднішу для себе позицію під час переговорів", - додав астролог.

Також Уранус зазначив ще один важливий аспект. Уран і Марс 15 липня з'єднаються в точці, де розташована зодіакальна проекція зірки Алголь. Алголь (від арабської "Аль Гуль", що означає "демон", "дух зла").

"У світовій астрології вона дає трагічні події, що змушують людей заціпеніти від жаху. Що саме трапиться - дуже складно сказати. Крім подій, пов'язаних із війною в Україні, є висока ймовірність великих терористичних актів по всьому світу", - підсумував експерт.

Нагадаємо, раніше мольфар назвав ключові події цього літа.

Вас також можуть зацікавити новини: