Дізнайтеся, яке печиво підходить вашому знаку Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Визначено, яке печиво найбільше підійде представникам кожного знака Зодіаку, пише Taste of Home.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Відео дня

Овен - кленово-пісочне

Процес випікання такого печива досить тривалий і вимагає докладання чимало зусиль. Овни ж, як рішучі та цілеспрямовані, до цього "випробування" готові. Тим паче, що наприкінці на них чекає гідна нагорода.

Тілець - вівсяне з родзинками

Тільці, як правило, не люблять змін. І чим традиційніше печиво - тим їм краще. Тож, ситне вівсяне печиво з родзинками - це те, що їм припаде до душі.

Близнюки - печиво вупі-пай

Це гарбузове сендвіч-печиво із солодкою начинкою. Для представників знака Близнюки завжди два краще, ніж один. І цей підхід також можна застосувати до вподобань у десертах.

Рак - гарбузове з шоколадом

Свіжоспечене мамине печиво з шоколадною крихтою просто з духовки - ідеальне для сім'янинів Раків. Для додаткового осіннього смаку можна додати родзинку в класику за допомогою гарбуза.

Лев - карамельно-яблучне

Таке печиво мало кого залишить байдужим, як і зірка Зодіаку - Лев. І це невипадковий збіг, а знак згори.

Діва - журавлинне з горіхами

Екзотичні, нестандартні смаки не в стилі Діви. Вони, як і тельці, в цьому питанні воліють дотримуватися класики. І це просте, але смачне журавлинне печиво з горіхами буде прекрасним вибором для них.

Терези - горіхове

Терези від природи нерішучі. Горіхове печиво - це розмаїття смаків і виборів, зважаючи на те, скільки видів горіхів існує. Під основу ж можна взяти класичне цукрове печиво, що полегшить завдання Терезам, які завжди сумніваються.

Скорпіон - журавлинне з портвейном

Скорпіон найзагадковіший знак Зодіаку, і йому буквально необхідне печиво з такою пікантною начинкою всередині.

Стрілець - з корицею і прянощами

Стрільці пристрасні та сміливі. Їм потрібне солодке печиво з інтенсивним післясмаком. Тому додавання кориці та прянощів вони обов'язково оцінять.

Козеріг - шоколадне із солодкою картоплею

Використання овочів для приготування печива - це точно завдання для амбітного і цілеспрямованого Козерога. Спробуйте чудове шоколадне сендвіч-печиво з таким секретним інгредієнтом, як солодка картопля.

Водолій - імбирне

Водолії завжди в тренді, як і вельми популярне імбирне печиво. Це ідеальна "пара".

Риби - гарбузове з шавлією

Риби - найбільш винахідливий зі знаків. Вони цінують усе, що трохи креативніше за звичайні речі. Це можна сказати і про гарбузове печиво з шавлією - солодке, пікантне і дуже незвичайне, як і самі Риби.

Вас також можуть зацікавити новини: