Серед щасливчиків наступного тижня опинилися Тельці, Скорпіони та Водолії / фото ua.depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп на наступний тиждень та назвали три знаки Зодіаку, яким почне казково щастити вже починаючи з понеділка. Зірки пророкують їм небачену досі удачу, нові звершення та успіх в усіх починаннях. Дізнайтеся, що відбудеться в житті та які приємні новини очікують на представників цих знаків Зодіаку вже наступного тижня. 

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Телець

Відео дня

Тельці можуть готуватися до стрімкого зростання фінансів. Уже в перші дні тижня вам надійде приваблива пропозиція, пов’язана з новими інвестиціями або робочими проєктами, які принесуть несподіваний дохід. Якщо ви планували купувати нерухомість, автомобіль або робити важливі вкладення, цей час ідеально підходить. Угоди пройдуть бездоганно, а прибуток перевершить усі очікування.

Крім того, повернуться старі борги, які ви давно списали з рахунку, і це стане приємним сюрпризом. У професійній сфері можливе підвищення або зміна роботи з кращими умовами.

Скорпіон 

Скорпіонам зірки приготували тиждень небувалих досягнень. З вівторка ви отримаєте пропозицію, яка кардинально змінить вашу кар’єру чи життєвий напрямок. Якщо ви працювали над довготривалим проєктом, то цього тижня він нарешті "вистрелить". Зокрема, ви зможете отримати великий контракт, замовлення або винагороду.

Ваші зусилля нарешті будуть помічені й оцінені керівництвом, і, як наслідок, ви підійметеся по кар'єрній драбині вгору. На особистому фронті також будуть позитивні зміни: вам вдасться зустріти своє кохання.

Водолій 

Водолії можуть готувати валізи – на вас чекає подорож, яка змінить ваше життя на краще. Це може бути відрядження або спонтанна поїздка, під час якої ви зустрінете важливих людей, що стануть вашими партнерами по роботі. Не виключена зміна місця проживання або пропозиція про роботу за кордоном.

Удача буде на вашому боці наступного тижня. Ви отримаєте підвищення зарплати або знайдете нові джерела доходу. Тиждень також обіцяє важливі новини, які перевернуть ваші плани, але це буде приємний подарунок від долі для вас.

Вас також можуть зацікавити новини: