Дізнайтеся, який ваш дім мрії за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, фото REUTERS, ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли, яким може бути дім вашої мрії залежно від знака Зодіаку, пише apartmenttherapy.com.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Відео дня

Овен - багатоквартирний будинок

Багатоповерхова будівля елітних апартаментів у центрі великого міста - ідеальний дім для Овна. Як перший знак Зодіаку, Овен любить керувати, лідирувати і будувати успішну кар'єру.

Тілець - класичне бунгало

Більшість Тільців - сім'янини, для яких дуже важливий комфорт. Бунгало в класичному стилі може це забезпечити, а тому ідеально підійде представникам цього знака.

Близнюки - будинок у передмісті

Близнюкам ніколи не буває нудно, і вони можуть "вписатися" в будь-яку ситуацію і компанію. Для них різноманітність - це сіль життя. Саме тому, на думку астрологів, великий будинок у передмісті з величезною кількістю місця для їхніх різних інтересів їм чудово підійде.

Рак - будинок у георгіанському стилі

Раки - сімейні домосіди. Їм важливо мати будинок, у якому вони зможуть по-справжньому обжитися зі своїми близькими. І у великому будинку в георгіанському стилі буде цілком достатньо місця для друзів і сім'ї.

Лев - будинок у вікторіанському стилі

Леви - сміливі та пристрасні представники Зодіаку. Вони люблять бути в центрі уваги, і барвистий будинок у вікторіанському стилі - це те, що їм потрібно.

Діва - ранчо

Діви - практичні й працьовиті перфекціоністи Зодіаку. На думку астрологів, їм має підійти міцний, простий, скромний і невибагливий будинок у стилі ретро-ранчо.

Терези - дачний будинок

Терезами керує планета любові та краси - Венера. Представники цього знака творчі й романтичні натури, а дачний будинок має унікальну чарівність, яка їм має сподобатися.

Скорпіон - пляжний будиночок

Скорпіони віддають перевагу усамітненню і спокою де-небудь далеко від суєти. Пляжний будиночок здатний задовольнити цю їхню потребу.

Стрілець - триповерховий будинок

Стрільці - активні мандрівники Зодіаку. Їм обов'язково потрібен простий, функціональний і просторий будинок, який зможе вмістити всі зібрані по світу "багатства".

Козеріг - заміський будинок

Козероги - успішні трудоголіки, орієнтовані на деталі та порядок. Заміський будинок - те, що їм потрібно для відпочинку і поповнення сил. Вони обов'язково зроблять бездоганний ландшафт, щоб надати будинку ідеального вигляду.

Водолій - ультрасучасний будинок

Водолії прагнуть виділятися з натовпу. Випустити прапор дивацтва їм допоможе сміливий, сучасний будинок з незвичайною атмосферою.

Риби - творче бунгало

Риби - творчі натури, які часто занурені у свої фантазії. Їм безумовно потрібен простір, де буквально все буде цьому сприяти. Бунгало в стилі "мистецтво і ремесло" підійде для цих "польотів".

Вас також можуть зацікавити новини: