Названо найкращий спосіб зняти стрес за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, фото REUTERS, ua.depositphotos.com

Циганка Мілана Перепьолкіна, авторка книжки "Секрети циганської енергії: як перетворити поганий день на гарний" назвала найкращий спосіб зняти стрес для представників кожного знака Зодіаку, пише tasteofhome.com.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Відео дня

Овен - прогулянка

Овен любить бути товариським і контролювати ситуацію. І він не зніматиме стрес, проводячи час на самоті. Навіть не думайте залишатися вдома, радить Перепьолкіна. Прогуляйтеся, знайдіть вечірку, захід, зустріч, візьміть друга і вирушайте досліджувати нові місця, не дозволяючи життю взяти гору.

Тілець - час наодинці із собою

Коли справа доходить до зняття стресу, Тілець є повною протилежністю Овна. Тілець може бути неймовірно впертим, тому перебування серед людей, імовірно, ще більше посилить його стрес. Замість цього Тільцю потрібен час на самоті, щоб охолонути і зібратися з думками.

Близнюки - подорож

Ніхто не любить нудьгувати, але одноманітність повсякденної рутини може сильно напружувати Близнюків. Близнюки допитливі. Вони з нетерпінням чекають можливості отримати нові враження і знання. Якщо Близнюки почуваються застояними, подорож - чудовий спосіб позбутися стресу повсякденного життя.

Рак - час із близькими

Рак щиро довіряє тільки обраним людям. Вони дуже обережні з тими, з ким діляться своїми найглибшими почуттями. Навіть якщо ви не родичі, якщо Рак вам довіряє, він вважає вас сім'єю, а сім'я для Рака - це найважливіший аспект життя. Тому, коли Рак почувається пригніченим, він звертається до своїх близьких і знаходить розраду у своєму найближчому оточенні.

Лев - нові враження

Лев товариський і любить бути активним. Коли Леви відчувають, що їм потрібно зняти стрес, їм не слід сидіти і багато думати. Вийдіть на вулицю і подихайте свіжим повітрям. Створюйте нові позитивні враження. В іншому разі Лев просто почуватиметься у пастці і буде ще більш напруженим, ніж раніше.

Діва - перемикання уваги

Діва може легко піддатися своєму прагненню до досконалості. Вони вивчають кожну деталь і вважають майже неможливим відключити свій розум. Коли Діви починають зациклюватися на проблемі, вони можуть легко почати "накручуватися". Щоб зупинити цей процес, Дівам потрібно переключити увагу і використовувати свої аналітичні здібності в позитивному ключі.

Терези - улюблене хобі

Терези ненавидять дисбаланс. Вони витрачають багато часу й енергії, намагаючись створити гармонію між людьми і гармонію у своєму власному житті. Якщо баланс між роботою та особистим життям виходить з-під контролю, найкраще, що можуть зробити Терези, - це зайнятися улюбленими справами.

Скорпіон - усамітнення

Скорпіон - до певної міри найтемніший знак Зодіаку. Скорпіони відчувають дуже глибоко і не уникають негативу в житті. Насправді, якщо Скорпіон почувається напруженим або не в дусі, він цілком міг би почуватися краще, зберігаючи себе оповитим таємницею.

Стрілець - вечірка

Стрілець не любить залишатися один. У періоди нещастя або стресу цьому знаку потрібна хороша компанія. Однак Стрільцю також подобається почуватися в безпечному місці. Тому замість того, щоб іти на вечірку, їм краще влаштувати її. Хороші друзі дадуть Стрільцю такий необхідний перепочинок.

Козеріг - новий план

Козеріг жадає структури. Тоді як інші знаки будуть нервувати через занадто великий обсяг роботи, Козеріг, найімовірніше, буде нервувати через її відсутність. Це знак, який завжди хоче бути в курсі подій. Якщо Козеріг почувається неврівноваженим, то найкраще рішення - спробувати повернути собі контроль над ситуацією.

Водолій - спонтанність

Багато хто думає, що зняття стресу означає відключення мозку, але це не так, особливо для інтелектуальних Водоліїв. Відпочиньте від життєвих стресів, зосередивши свої розумові здібності на чомусь іншому. Для Водолія найкращий спосіб освіжитися - зайнятися чимось інтелектуальним на самоті або зробити що-небудь спонтанне.

Риби - творчість

Риби найбільше люблять занурюватися у свій власний світ. Вони завжди використовують свою уяву, незалежно від того, напружені вони чи ні. Ця навичка стає надзвичайно корисною, коли їм потрібно зняти стрес. Саме у своїй творчості Риби можуть знайти порятунок і полегшення.

Вас також можуть зацікавити новини: