Які кішки підходять за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали породи кішок, які найбільше відповідають тому чи іншому знаку Зодіаку, пише New York Post.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Відео дня

Овен - савана

Кішки породи савана дуже активні та напористі, як і представники вогняного знака Овен. Вони так само імпульсивні, сміливі та цілеспрямовані.

Тілець - російська блакитна кішка

На думку астрологів, кішки цієї породи дуже швидко подружаться з Тільцями. Вони зарозумілі і схильні до надмірностей, а також вимагають, щоб усі їхні потреби були вчасно задоволені. Як і Тільці, ці кішки віддають перевагу стабільності та вузькому колу спілкування.

Близнюки - бенгальська кішка

Ці кішки надмірно товариські, як і представники знака Близнюки. Саме тому астрологи назвали їх ідеальними компаньйонами один для одного. Бенгальські кішки цікаві та енергійні, що також припаде до душі Близнюкам.

Рак - сфінкс

За словами астрологів, це ідеальна пара для Рака. Сфінкси такі ж домосіди, як і представники цього водного знака. До того ж вони прекрасно переносять водні процедури.

Лев - мейн-кун

Як і Леви, мейн-куни вимагають постійного догляду та уваги до себе. Ці кішки товариські, трохи нав'язливі і ненажерливі.

Діва - сіамська кішка

Із сіамськими кішками Діви обов'язково почуватимуться в безпеці, що їм так необхідно. Ці кішки, як і Діви, розумні та розважливі.

Терези - абіссинська кішка

Терези і абіссінські кішки легко знайдуть "спільну мову", вважають астрологи. Представники цього знака часто впадають у співзалежність зі своїми партнерами, а абіссінські кішки буквально із задоволенням віддаються такій динаміці. Вони дуже прив'язуються до своєї людини.

Скорпіон - шартрез

Скорпіон знайде багато приводів для того, щоб полюбити кошеня шартрез. Вони розумні і з легкістю можуть пристосуватися до будь-яких умов а змін, що відображає характер самого Скорпіона.

Стрілець - норвезька лісова кішка

Стрільці - шукачі пригод Зодіаку. І норвезькі лісові кішки із задоволенням будуть готові скласти їм компанію, вони такі ж життєрадісні й оптимістичні навіть у найважчих обставинах.

Козеріг - манчкін

Ці кішки безперечно дуже легко завоюють повагу Козерога, впевнені астрологи. Попри короткі від природи лапки, вони завжди домагаються свого.

Водолій - регдолл

Доброзичливі, активні та вельми слухняні кішки регдолл стануть чудовими вихованцями для Водоліїв, якщо ті приймуть таке рішення.

Риби - перська кішка

Вважається, що перські кішки дуже меланхолійні, як і представники знака Риби. Разом вони зможуть і сумувати, і мріяти, вириваючись у свій світ ілюзій.

Вас також можуть зацікавити новини: