Який хліб підходить за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли, який хліб або який хлібобулочний виріб слід приготувати залежно від знака Зодіаку, пише tasteofhome.com.

Овен - шоколадні міні-булочки до чаю

Навіть не найтерплячіший зі знаків Зодіаку Овен цілком здатний що-небудь спекти вдома. Міні-булочки до чаю готуються досить швидко, що має підійти цьому вогняному знаку. І додавання шоколаду буде вельми доречним.

Тілець - хліб Плетінка

Тільці ж, на відміну від Овнів, дуже терплячі та працьовиті. А отже спекти хліб Плетінку їм не складе особливих труднощів. І великий буханець, який вийде, ідеально підійде для того, щоб поділитися ним із друзями, яких у Тільців зазвичай дуже багато.

Відео дня

Близнюки - хрусткий хліб

Близнюки досить часто змінюють свою думку, вони веселі та гнучкі. Домашній хліб із хрусткою скоринкою, який чудово поєднується з будь-якою закускою, ідеально їм підходить.

Рак - бананово-горіховий хліб

Гостинні Раки люблять збиратися в колі друзів. Бананово-горіховий хліб - чудовий варіант поділитися з близькими своєю любов'ю і турботою.

Лев - рулет із корицею

Леви люблять привертати до себе увагу оточуючих. А рулет із корицею може бути дуже доречним для того, щоб когось приємно здивувати на званому обіді.

Діва - французький хліб

Діви цінують елегантність і простоту. І ідеально спечений французький хліб вони обов'язково оцінять.

Скорпіон - житній хліб

Скорпіони навряд чи будуть задоволені простим білим хлібом, але й надмірно химерну випічку теж не оцінять. Сільський житній хліб може бути їхньою золотою серединою у виборі.

Стрілець - крендельки

Життєрадісні Стрільці не пектимуть простий буханець хліба, їм потрібно щось особливе, але й таке, що не потребує багато часу. Саме тому, за словами астрологів, крендельки - їхній варіант.

Козеріг - хліб із корицею та родзинками

Козероги працьовиті й зазвичай дуже зайняті люди. Їм обов'язково потрібен ситний сніданок, щоб почати день. Хліб із корицею та родзинками готується швидко і чудово їм підійде.

Водолій - фокачча з помідорами чері та базиліком

Водоліям, як бунтарям Зодіаку, потрібно щось особливе, а не просто булка хліба. Наприклад, фокачча з помідорами чері та базиліком. Це явно те, що вони оцінять.

Риби - вівсяний хліб із травами

Риби - меланхолійні та романтичні мрійники Зодіаку. такий "затишний" вівсяний хліб із травами буде дуже доречним у ті моменти, коли Рибам хочеться побути у світі своїх фантазій.

Вас також можуть зацікавити новини: