Дізнайтеся, який птах найбільше підходить вам за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, фото, REUTERS, pixabay.com

Американська астрологиня і тарологиня Ліз Сіммонс розповіла, які птахи найбільше підходять кожному знаку Зодіаку, пише stylecaster.com.

Овен - яструб

Завдяки своїй незалежній натурі, яструб завжди домінує в небі. І це перегукується з характером представників вогняного знака Овен, який очолює Зодіак.

Тілець - колібрі

Тільцями керує Венера - планета любові, гламуру та задоволень. Колібрі ж поділяє ці вишукані смаки. Крім того, і Тільці, і колібрі можуть бути однаковою мірою доволі агресивними, щойно їх спровокувати.

Відео дня

Близнюки - папуга

Близнюки відомі цікавістю і товариськістю. І товариський характер папуги з їхнім неймовірним інтелектом прекрасно відображають енергію Близнюків.

Рак - лелека

За словами астролога, лелека - це споріднена душа Рака серед птахів. Вони обидва асоціюються з домом, сім'єю та материнством.

Лев - павич

Представники ще одного вогняного знака Лев безперечно люблять увагу та оплески. У павича ж від природи є все необхідне для того, щоб прикувати до себе погляд спостерігачів і всіх зачарувати.

Діва - сова

Сови резонують з аналітичною натурою і прагненням до організації Дів, зазначила астролог.

Терези - фламінго

Рожевий вважається одним з основних кольорів знака Терези. До того ж, ними керує Венера, яка визначає їхнє прагнення до романтики та зв'язку. Усе це також характеризує і фламінго.

Скорпіон - ворон

Перната споріднена душа Скорпіонів - це ворон, зазначила астрологиня. Цей примхливий і витончений птах прекрасно ілюструє таємничу енергію представників цього знака.

Стрілець - тукан

Стрільці відомі життєрадісним ставленням і бурхливою енергією. Як і тукани, представники цього знака доброзичливі, грайливі і люблять розважатися. Крім того, тукан неймовірно розумний, що також можна сказати і про Стрільців.

Козеріг - орел

Козероги працьовиті й наполегливі. Вони напористі лідери, відомі своєю безстрашністю перед перешкодами і завзятістю на шляху до цілей. І ця енергія Козерогів найкраще поєднується з орлом, вважає астролог.

Водолій - зозуля

Водолії часто відчужені, вони люблять проводити час на самоті, і їх може бути нелегко впізнати. Точно так само зозулю часто важко помітити. Цей сором'язливий птах любить ховатися.

Риби - кардинал

Як зазначила астрологиня, кардинали - пернатий двійник Риб. Тільки цей екстрасенсорний знак Зодіаку може по-справжньому зрозуміти надприродне значення цих птахів, які в кількох культурах вважаються посланцями із потойбічного світу.

Вас також можуть зацікавити новини: