Дізнайтеся, яке місто підходить вашому знаку Зодіаку / колаж УНІАН, фото REUTERS, ua.depositphotos.com

Астрологи назвали міста, які найбільше підходять представникам кожного знака Зодіаку, пише medium.com.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Відео дня

Овен - Нью-Йорк

Овни - природжені лідери гороскопу. Саме тому для них чудово підійде динамічне й активне середовище Нью-Йорка, де кар'єрне зростання їм буде забезпечене. Також не менш важливу роль для Овнів відіграють спілкування і партнерські зв'язки, і в Нью-Йорку все це більш ніж доступно.

Тілець - Сідней

Чудове австралійське повітря Сіднея підвищує почуття благополуччя і життєвої сили, що так необхідно Тільцю. Також це місто обіцяє стабільність і прибуток, а це для представників цього знака не менш важливо у житті.

Близнюки - Сан-Франциско

Близнюки обов'язково знайдуть себе в центрі високотехнологічної промисловості та стартапів - Кремнієвій долині, адже вони знамениті майстри спілкування серед усіх знаків Зодіаку. Сан-Франциско чудово пасуватиме за духом Близнюкам, незважаючи на те, шукають вони кохання цієї миті чи жадають різкого стрибка в кар'єрі.

Рак - Венеція

У Венеції Рак зможе сповна відчути глибоку близькість із місцевістю, ніби нарешті повернувшись до себе додому. Додаткової бадьорості для досягнення цілей Ракам додає зв'язок Місяця з Марсом, також вписуючи їх в атмосферу цього міста на воді.

Лев - Париж

Саме в Парижі Левам можуть влаштувати справжній королівський прийом, який їм так необхідний. Це місто вогнів пропонує своїм мешканцям і гостям тільки найкраще, а Леви якраз на менше не згодні.

Діва - Токіо

Діви вважаються перфекціоністами Зодіаку. І їхнє витончене почуття стилю цілком буде задоволене в Токіо. Це місто дасть Дівам можливість досягти успіху в усьому, до чого вони тільки захочуть докласти руки.

Терези - Лондон

Терезам, які все ще в пошуках свого призначення, варто зазирнути до Лондона, і вони точно залишаться в ньому на довго. Терези - романтики гороскопу, і в цьому жвавому місті з безліччю можливостей вони напевно знайдуть свою "ту саму".

Скорпіон - Амстердам

Астрологи припускають, що у Скорпіонів є шанс зустріти рівного партнера в Амстердамі і встановити глибокий не тільки фізичний, а й душевний зв'язок, що дуже важливо для представників цього знака.

Стрілець - Гонолулу

Атмосфера яскравого Гонолулу чудово резонує з високооктановою енергією Стрільця. Астрологи припускають, що саме тут можуть нарешті злетіти всі проєкти та ідеї, які Стрілець довго не міг зрушити з мертвої точки.

Козеріг - Монако

Вважається, що у Козерогів від народження більше можливостей накопичити статки, ніж у інших знаків Зодіаку. І Монако - те саме місто, яке дасть їм можливість реалізувати себе на всі 100%.

Водолій - Стокгольм

Стокгольм - прогресивний, як і Водолій. Тут у представників цього знака вийде заради загального блага здійснити справжній прорив, чого прагне їхнє серце. І на цьому шляху Водолії не будуть самотні - у Стокгольмі вони обов'язково зустрінуть безліч однодумців або дивовижного партнера, який розділить їхню пристрасть.

Риби - Сінгапур

Риби - мрійники Зодіаку. І на перший погляд динамічний темп Сінгапуру різко контрастує з їхньою натурою. Але в даному випадку ці дві протилежності дійсно притягнуться одна до одної, і це партнерство принесе позитивний баланс.

Вас також можуть зацікавити новини: