Який торт найкраще підходить саме вам за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Хочете, щоб зірки підказали вам, як обрати торт для наступного дня народження? Просто подивіться на риси вашого знака Зодіаку і відштовхуйтеся від них. Використовуйте свій день народження як можливість проявити свою грайливу сторону.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Відео дня

Видання Taste of home склало список найкращих частувань на день народження кожного знака Зодіаку.

Овен - "Червоний оксамит"

Овни відомі своїм вогненним характером і рішучістю. Прийміть сміливість із цим амбітним десертом: наполовину червоний оксамитовий торт, наполовину чізкейк. А найголовніше - він підкреслює фірмовий колір Овнів: червоний!

Телець - шоколадно-м'ятний торт

Телець цінує все найвишуканіше в житті, а також все затишне і класичне. Шоколадно-м'ятний торт поєднує в собі всі ці риси Тельців і створює ідеальний елегантний і водночас привабливий святковий торт.

Близнюки - листковий мармуровий торт

Близнюки відомі своєю подвійністю. Втіліть дві сторони особистості Близнюків за допомогою двоколірного торта з двома смаками. До того ж великий красивий торт відповідає фірмовій щедрості Близнюків.

Рак - торт "Ананас догори дриґом"

Раки, як правило, люблять все домашнє і затишне. Приготування таких реліквійних рецептів, як цей, дуже приваблює сентиментальну сторону Рака. Тому, коли у них день народження, чому б не спекти класичний десерт, наприклад, перевернутий ананасовий торт?

Лев - торт із конфетті та кремом із коричневого цукру

Артистичні та творчі Леви обожнюють бути зірками шоу - особливо у свій день народження. Цей торт із конфетті - ідеальний рецепт для енергійних і веселих Левів, яким вони зможуть насолодитися в колі друзів.

Діва - декадентський шоколадний торт із крепом

Перфекціоніст? Так, ми говоримо про Дів! Цей орієнтований на деталі знак також цінує порядок, організованість і не любить зайвої метушні. Гарний, обтічний торт задовольнить їхні вибагливі смаки, не переборщуючи з прикрашанням.

Терези - лимонно-ягідний шорткейк

Як випливає із сузір'я цього знака, Терезам важливий баланс. Торт, який проходить по межі між солодким і терпким, якраз підходить для стильних і чарівних Терезів. Не завадить і те, що елегантне оздоблення цього торта відповідає їхньому вишуканому смаку!

Скорпіон - шоколадний торт із ганашем

Скорпіони відомі як пристрасні та привабливі натури, але з трохи темною стороною! Скористайтеся цими рисами за допомогою насиченого шоколадного торта з розкішним ганашем.

Стрілець - Торт Tres Leches

Стрільці відомі своєю любов'ю до подорожей. Скористайтеся цією жагою до мандрів і приготуйте торт, натхненний чужими країнами. Цей торт "Трес Лечес" натхненний Мексикою, але ви можете знайти тут і інші ласощі для мандрівників.

Козеріг - торт "Піна Колада Бундт"

Козероги - практичні і кмітливі люди, і вони знають, що потрібно, щоб перетворити лимони на лимонад - або, в даному випадку, як перетворити просту суміш для торта на приголомшливий десерт. Хоча Козероги спочатку можуть здаватися серйозними, в них є і грайливий бік, тому цей торт, натхненний коктейлем, чудово підійде для їхнього свята.

Водолій - вафельний торт

Водолії відомі своєю вільною натурою й ексцентричними смаками. Скористайтеся цією енергією і оберіть класичний вафельний святковий торт! Вафлі з конфетті - ідеальне частування для неординарних і веселих Водоліїв.

Риби - торт з єдинорогом

Риби відомі своєю яскравою уявою. Скористайтеся цим творчим потенціалом за допомогою незвичайного торта з єдинорогом.

Вас також можуть зацікавити новини: