Коли молодик буде в листопаді 2024 / ua.depositphotos.com

Листопад 2024 року розпочнеться з молодика в знаку Скорпіона - непередбачуваному та імпульсивному. Період буде багатий на емоційні гойдалки, але водночас новий Місяць - це шанс закласти позитивний фундамент для майбутнього. Докладніше про те, яким буде молодик у листопаді, і кому астрологи радять бути обережними - у матеріалі.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Коли буде молодий Місяць у листопаді 2024 - дата і точний час

Новий Місяць сходить раз (іноді - двічі) на місяць. Це відрізок часу, коли Місяць не видно в небі, оскільки через близькість Сонця його світло не відбивається від супутника Землі. Сонце перебуває в тому ж знаку Зодіаку, що й Місяць - у листопаді вони зустрінуться в Скорпіоні.

Відео дня

Молодик настане 1 листопада о 14:48 за Києвом (12:48 GMT).

Молодик у Скорпіоні - у чому його особливість і як він вплине

Молодик 1 листопада, як уже згадували, настане в знаку Скорпіона. Астрологи вважають цей знак найнепередбачуванішим та найімпульсивнішим, і під час перебування супутника Землі в Скорпіоні можливі сплески емоцій і нестабільний психоемоційний стан. Скорпіоном керують Плутон і Марс, тому є ймовірність, що у багатьох з'явиться дивовижна рішучість що-небудь змінювати, а також певна спонтанність у діях. Захочеться якомога більшого й одразу, але поспішати не варто, щоб не наламати дров.

Ретельно поставитися до психічного здоров'я астрологи радять п'ятьом знакам Зодіаку - Козерогам, Стрільцям, Овнам, Водоліям і Тельцям. Їм важливо в цей час не перевтомлюватися. Зміни і трансформації в цей час слід очікувати Ракам і Терезам, яким доведеться "почистити" своє коло спілкування і постаратися позбутися негативу і токсичних людей.

Незважаючи на це, період нового Місяця - це чудовий час для планування. Уявіть, що перед вами - чистий аркуш паперу, і ви вільні писати на ньому все, що хочете втілити в майбутньому.

Що не можна робити в молодик і що можна

Вплив нового Місяця відчувається три дні до і три після цієї події (тобто, з 28 жовтня по 4 листопада). У цей час важливо дотримуватися певних правил, щоб вдало пережити його.

Чого не можна робити в молодик:

  • починати важливі справи - їх можна і потрібно планувати;
  • ухвалювати рішення під впливом емоцій;
  • займатися самокритикою і самобичуванням;
  • перевтомлюватися, брати на себе додаткову роботу
  • вступати в конфлікти.

Не слід також на молодик призначати будь-які хірургічні (косметологічні зокрема) операції, якщо немає терміновості.

Що потрібно робити в молодик:

  • складати плани на місяць;
  • закінчувати робити те, що було розпочато раніше;
  • переїжджати;
  • миритися, розплачуватися за боргами;
  • позбуватися всього, що вичерпало себе, зокрема стосунків або обридлої роботи;
  • блокувати негативні думки.

Слід уникати зайвих проявів емоцій і провокацій - вони можуть похитнути ваш психоемоційний стан. Тримайтеся осторонь від метушні, якщо відчуваєте, що "накриває" і ваш човен захитався, - мерщій пливіть до берега. Захистіть себе від ухвалення будь-яких рішень - нехай вони почекають кілька днів, і вирушайте на прогулянку на природу.

Раніше ми публікували місячний календар на листопад 2024 - коли будуть сприятливі та несприятливі дні місяця.

Вас також можуть зацікавити новини: