Що принесе молодик у липні 2024 року / pexels.com

Липневий молодик 2024 року пройде під знаком Рака. Цей час, емоційно нестабільний з одного боку, ідеально підходить для того, щоб зрозуміти свої наміри і куди вам рухатися далі. Головне - не пропустити підказки інтуїції. Що ще потрібно робити в цей період, чого краще уникати і для кого молодик стане особливо вдалим періодом - розповідаємо в матеріалі.

Коли буде молодий Місяць у липні 2024 - точний час

Ніч молодика - одна з найтемніших і найзірковіших. У цей час на небі не буде Місяця, що освітлює шлях, але в темряві, що настала, опуститься завіса між підсвідомістю і свідомістю.

Липневий молодик настане 6 липня о 01:57 за київським часом (22:57 GMT). Він пройде під заступництвом водного знака Рака.

Відео дня

Молодик у Раку - у чому його особливість

Астрологи зазначають, що молодик у Раку - це час натхнення, коли відкривається портал до нашої вищої інтуїції, час, сповнений емоційних переживань і глибокого самоаналізу. Енергія Рака вчить нас глибоко відчувати - спонукає скинути "броню" і дозволити собі відчути кожну емоцію, енергетичний зсув і фізичне відчуття. Це гарний час, щоб зрозуміти свої наміри, що заважає вам рухатися і куди спрямовувати свою енергію.

Новий Місяць у Раку пов'язаний з отриманням інформації від інтуїції. Пам'ятайте, що наша інтуїція - надзвичайно ефективна і дає відповіді на питання дуже швидко, але якщо бути неуважним, то їх можна пропустити.

Також Рак завжди виступає за сімейні цінності та виконання бажань.

Молодик у липні астрологи називають особливо сприятливим часом для п'яти знаків Зодіаку. У Раків з'явиться можливість налагодити стосунки з тими, з ким вони посварилися, а у Скорпіонів - завдяки обставинам, що склалися, переосмислити свої цілі. Овни в молодик отримають новий стимул до дії, а Леви зможуть вдало використати цей час для самовираження і прояву своєї унікальності. Козерогам новий Місяць подарує силу й енергію для досягнення нових цілей - нехай із головою пірнають у свою роботу.

Проте, зазначають астрологи, користуючись прихильністю нічного світила, слід пам'ятати про загальні рекомендації в цей час.

Що не можна робити в молодик у липні

Молодик впливає на людину протягом кількох днів, у липні - з 4 по 8 число місяця. Оскільки енергія Місяця в цей час дуже слабка, то деякі люди в цей час можуть відчувати занепад сил, незрозумілу вразливість, апатію, а також легко піддаватися емоціям, що, зі свого боку, може спровокувати неприємні ситуації. Тому астрологи вважають час молодика не дуже сприятливим і радять утриматися під час нього від низки речей.

Чого не можна робити в молодик:

  • починати що-небудь нове, особливо важливі проєкти - перенесіть їх на кілька днів;
  • вступати в суперечки, конфлікти - емоційні сплески в цей час непідконтрольні і можна зробити вчинки, про які згодом доведеться пошкодувати;
  • брати в борг, робити великі покупки, інвестиції, грати в азартні ігри;
  • планувати хірургічні втручання (якщо вони не термінові);
  • фізично перевтомлюватися, переїдати, вживати алкоголь - є ризик отруєння або алергічної реакції;
  • вирушати в далеку дорогу.

Слід намагатися всіляко уникати поганого настрою і занадто критичного ставлення до себе, оскільки можна легко впасти в депресію. Також під час молодика, як правило, нічого не садять на ділянці.

Що можна робити в молодик у Раку

Молодик - поганий час для починань, але гарний для аналізу, мрій і складання списків завдань. Молодик у Раку, як уже говорили, ідеально підходить для самоаналізу й особистісного зростання, а інтуїція допоможе переосмислити свої цінності та цілі.

Що потрібно робити в молодик у Раку ще:

  • закінчити поточні справи - це допоможе вам із легким серцем починати нові на зростаючий Місяць;
  • миритися і прощати образи;
  • віддавати борги;
  • починати цикл фізичних вправ, сідати на дієту.

Намагайтеся також у цей час уважно ставитися до близьких людей і не дозволяйте емоційним "гойдалкам" зіпсувати ваші стосунки з ними, а також не піддавайтеся таким почуттям, як злість і скупість.

Раніше ми публікували місячний календар на липень 2024 року з вдалими і невдалими днями.

Вас також можуть зацікавити новини: