'Нострадамус' назвав дату закінчення війни в Україні

"Нострадамус" з Індії Кушал Кумар назвав рік закінчення війни в Україні. Він зазначив, що перед світанком буде найтемніша ніч, тому спочатку ситуація погіршиться, а потім значно покращиться.

За його словами, ситуація на фронті може загостритися у вересні 2024 року.

"Існує ймовірність безпрецедентного сценарію жахливо розширеної війни у вересні 2024 року. Він має тенденцію простягнутися аж до кінця поточного 2024 року і може простягнутися до травня 2025 року, коли може бути досягнуто врегулювання", - сказав Кумар у коментарі Daily Star.

Відео дня

Однак уже 2025 року повномасштабне вторгнення почне сходити нанівець, продовжив "Нострадамус".

"Це може призвести до оточення сил, коли лінії постачання будуть або обмежені, або взагалі заблоковані. І це може спричинити величезну і величезну жахливу ситуацію. Цю вказівку на планетарні впливи можна інтерпретувати і так. Війна на морі, що охоплює одну з гарячих точок світу, може стати свідком запеклих бойових дій, які відкриють новий фронт. Як уже було сказано, врегулювання, затишшя може настати на всіх основних фронтах війни в травні 2025 року, десь у період із середини травня до середини жовтня 2025 року", - підсумував астролог.

Вас також можуть зацікавити новини: