Коли закінчиться війна в Україні / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Астролог Влад Росс відповів на запитання, яке цікавить усіх українців. В інтерв'ю УНІАН він розповів, коли закінчиться війна в нашій країні.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

"Я вже давно кажу, що найкрасивіша дата - 25.05.2025. У нас є один поворот долі - або війна закінчується в травні, або вона розтягнеться до наступного року. Усі вже народні депутати готуються до парламентських виборів і до президентських теж. Начебто все намічено на кінець травня", - сказав астролог.

Відео дня

Він додав, що Україну може врятувати жінка, а саме Каміла Гарріс, яка братиме участь у президентських виборах США.

Крім того, астролог зазначив, що прискорити завершення війни може й екс-головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, якщо в Україні відбудуться вибори президента і він переможе.

"Він хоч і дуже м'яка людина, незважаючи на те, що військовий, але він зуміє дуже швидко закінчити війну. У будь-якому разі вибори не можуть відбуватися, поки не закінчиться воєнний стан. Але навіть тоді ситуація в країні не особливо покращиться, тому що чоловікам все одно не дозволятимуть виїжджати за кордон", - підсумував Росс.

Нагадаємо, раніше астролог назвав міста, які Росія буде знищувати.

Вас також можуть зацікавити новини: