Названо дату закінчення війни в Україні: прогноз астролога

Астролог Дмитро Уранус розповів, коли в Україні закінчиться війна. За його словами, буде кілька сприятливих аспектів, які вплинуть на мир у нашій країні.

Експерт каже, що 4 серпня 2024 року буде молодик, який дасть великі надії на початок позитивних змін протягом наступних 30 днів.

"Найімовірніше, вони почнуться тільки під час запуску нового соляра карти України з 24.08.2024. З появою нового соляра курс на закінчення війни буде більш явним. Не буду далеко забігати наперед, дай Бог дожити нам усім до цього часу. Коротко скажу, що над Києвом, у момент молодика 4 серпня, кульмінуватимуть Венера і Меркурій, що однозначно може вказувати на високу ймовірність зміни вектора уваги Києва з війни на переговори і мир. Венера - це мир і злагода, а Меркурій - зустрічі та договори. Це перший такий обнадійливий аспект у картах молодика для Києва за довгий час війни", - зазначив астролог.

Відео дня

Однак астролог не впевнений, що це буде укладення самого миру. Найімовірніше, у цей час будуть події, які приведуть нас до подальшого миру. Карта початку війни вказує на дуже значні події в період березень-квітень 2025 року.

"Хочу зауважити, що говорячи про мир або про закінчення війни, я не маю на увазі повернення Україною всіх окупованих територій найближчим часом. У нас для цього поки немає ні сил, ні засобів, ні ресурсів", - додав Уранус.

Нагадаємо, раніше астролог назвав міста, куди полетять усі ракети вже днями.

Вас також можуть зацікавити новини: